sector-detail-image

Bijzonder bedreven
in de Bouw

In de bouw verzet je werk dat grote veranderingen brengt in hoe een stad of gebied eruitziet. Je werkt samen met je collega’s aan nieuwe bouwprojecten die bijdragen aan de veiligheid, leefbaarheid en bruikbaarheid van onze leefomgeving. Ook verzorg en verbeter je huidige bouwwerken op grote en kleine schaal. Dat maakt het werk persoonlijk terwijl je ook impact hebt op de samenleving.

Uitgelichte Bouw vacatures

Hoe is het om te werken in de Bouw?

Gebouwen uit jouw handen. Stel je voor dat jij een letterlijk steentje kan bijdragen aan de gaafste bouwprojecten. Want in de bouwsector maak je als timmerman, ijzervlechter of metselaar met jouw handen elke keer iets nieuws. Een mooi eindresultaat waardoor wij veilig kunnen leven, werken en wonen. Voor werken in de bouwsector moet je stevig in je schoenen staan. Ook vraagt het om voldoende vakkennis. Zowel van jou als van ons.

Voorbeelden van vacatures zijn: 

 

Vacatures in de bouw: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

AB Midden Nederland weet wat jij nodig hebt als je gaat werken in de bouw. En om die goede match te vinden tussen jou en je werkplek, gaan we eerst in gesprek. Waar word jij bijvoorbeeld blij van in je werk? Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij als vakman op de juiste plek komt. Of dat nu is als grondwerker, betonreparateur of werkvoorbereider. Samen vinden we jouw baan. Een baan die aansluit bij jouw wensen. En die van onze opdrachtgevers. Zo kunnen ze vragen of je persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB) en de juiste certificering hebt. Wat wij dan voor jou betekenen? Wij helpen je en zorgen voor de juiste begeleiding.

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze opleidingen! Dan kan jij gerust aan het werk. We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Een prettige werksfeer, een goed salaris én de mogelijkheid om te groeien als vakman, dat is bij ons de standaard.

 

Solliciteer op deze sector

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Bouw sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?