sector-banner-image
Home
Over ons

Onze coöperatie –
Met elkaar,
voor elkaar

Wij zijn AB Midden Nederland, jouw betrokken en betrouwbare werkgever en partner. Onze wortels? Die brengen ons 60 jaar terug in de tijd, naar het ontzorgen van boerenbedrijven. Als coöperatie geloven wij in de kracht van het geheel. Want samen kom je verder dan alleen en iedereen is daarin even waardevol. Wij staan dan ook als één team voor samenwerking en de levering van kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Dat zie je aan onze vakmensen en de werkprestaties die we leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Met liefde voor de mens en het vak. Hoe zich dat vertaalt? In gelijkheid en diversiteit. Efficiënt en nuchter, met beide benen op de grond. Voor duurzame resultaten met het oog op de lange termijn. Dat is AB Midden Nederland. Met elkaar, voor elkaar.

Met elkaar,
voor elkaar
betekent

Werken

Jij bent waardevol. En jouw werk is waardevol. Daarom nemen we jouw wensen serieus en denken we met je mee. AB Midden Nederland zet jouw talent in en helpt je te groeien. Met een grote diversiteit aan functies in verschillende branches zit er zeker iets voor jou bij. Met onze wortels in de agrarische wereld houden we van aanpakken. Dat doen we met respect voor iedere baan, iedere medewerker en elke sector. Want alles draait bij ons om samenwerken: met onze klanten, uitzendkrachten, bedrijfsverzorgers, leden van de coöperatie én het kantoorpersoneel. Wat jij van ons mag verwachten? Goed werkgeverschap en een eerlijke baan bij een nuchter, prettig bedrijf. Geen loze beloftes. Want we begrijpen hoe belangrijk jouw baan voor je is, in welke rol je ook werkzaam bent. Voor opdrachtgevers houdt werken in dat ze een bedrijfsverzorger krijgen die precies wordt uitgekozen op de benodigde vaardigheden.

Organiseren

Groeien

De kernwaarden van de coöperatie

Onze coöperatieve onderneming heeft vier gemeenschappelijke kernwaarden. Waarden die élke AB’er belangrijk vindt, ademt en uitdraagt. Het begint bij AB Midden Nederland met kwaliteit door vakmanschap. Onze mensen hebben verstand van zaken en willen graag hun vaardigheden verbeteren. Ze grijpen kansen aan. Kansen die wij ze bieden. Dat vertaalt zich naar een bonk energie, ondernemend vermogen en werklust. Zo ontstaat kwaliteit door onze intensieve samenwerking.

AB Midden Nederland is al 60 jaar een betrokken en betrouwbare werkgever en dienstverlener. Een coöperatieve onderneming die boeren helpt hun bedrijven draaiende te houden. Door bedrijfsverzorgers in te zetten die werkzaamheden overnemen wanneer dat nodig is. Wij staan voor gelijkwaardige en duurzame relaties, want die vinden we waardevol. We geloven in persoonlijke waardering én aandacht voor iedereen, in onze coöperatie vol diversiteit. Dat is te danken aan ons sociale en zorgdragende karakter. We staan als coöperatie dan ook voor de kracht van het geheel. Want samen bereik je meer dan alleen en iedereen is hierin even waardevol. Dat noemen wij ‘Met elkaar, voor elkaar’.

Hoe het allemaal begon

Het was 1963 toen zes melkveehouders uit Vijfheerenlanden, een regio in Zuid-Holland, onze coöperatie oprichtten. Hun doel? De activiteiten op de boerenbedrijven waarborgen. Vanaf de jaren ‘70 begon de coöperatie ook met personeelslevering aan bedrijven en leveranciers in de veeteeltsector.

 

Personeelsbemiddelaar AB Midden Nederland

In 1999 was de volgende belangrijke mijlpaal; sindsdien dragen we namelijk de naam AB Midden Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote coöperatieve personeelsbemiddelaar op de markt. Ondanks onze groei blijft een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers heel belangrijk. Het leveren van kwalitatief sterk personeel maakt dat veel opdrachtgevers hun tijdelijke werknemers en bedrijfsverzorgers afnemen bij AB Midden Nederland. We dragen zorg voor onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Op welke manier? Door het geven van persoonlijke aandacht en het werven en selecteren van vakmensen. Maar we regelen ook dat onze medewerkers scholing en cursussen kunnen volgen. In ieder geval doen we alles met elkaar, voor elkaar.

 

Meer informatie over lidmaatschap

Onze kernwaarden

corevalue-icon

Kwaliteit

Wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief

corevalue-icon

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk

corevalue-icon

Dienstverlenend

Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar

corevalue-icon

Sociaal

Bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis

Wij zijn werkzaam in veel
verschillende sectoren

Trudy Bekkering
Hester Oostrom
Iris van Eijk
Ewelina Wozniak
Sharon Enthoven
Mariusz Michalik
Chris Dingjan
Beata Bekker
Anneloes Bakker
Elco Verhaar
Wout de Jong
Kees Kortleve
André Baars
Ramon Spies
Djûke Smith
Richard de Bie

Maak kennis
met het team

AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties van Midden en Zuid-West Nederland. Daar werken we hard voor. Deze toewijding en werklust zie je terug bij al onze mensen. Maak kennis met het team: wij stellen ons graag aan je voor!

Het laatste nieuws

post-image
Uitnodiging jubileumviering 60 jaar AB Midden Nederland
post-image
Zestig jaar coöperatief uitzenden met oog voor lange relaties
post-image
‘Betere ambassadeurs dan onze bedrijfsverzorgers zijn er niet’
post-image
‘Wij onderscheiden ons door de goede begeleiding van EU-medewerkers’
post-image
Een spectaculair Jubileumavontuur: Onvergetelijk Sportief Evenement ter ere van ons 60-Jarig Bestaan!
post-image
AB Midden Nederland is al die jaren een betrouwbare partner gebleken
post-image
AB Midden Nederland presteert tegen de markttrend in
‘Wij leveren geen producten, maar mensen’
post-image
‘AB Midden Nederland is voor ons een zeer belangrijke samenwerkingspartner’

Onze locaties

Veenendaal

teammember-image

Houten

teammember-image

Zaltbommel

teammember-image

Barendrecht

teammember-image

Rzeszów (PL)

teammember-image

Bernardynska 3
35-069 Rzeszów

Sliedrecht

teammember-image

Bunschoten-Spakenburg

teammember-image

Amersfoortseweg 12,
3751 LK