sector-detail-image
Home
Sectoren
Food & Productie

Tijd voor actie
in Food & Productie

Inpakken, controleren en verpakken. Jouw werk met producten is onmisbaar voor onze (voedsel)industrie. Als productiemedewerker, machineoperator of medewerker technische dienst. Zorg jij dat er voldoende pepernoten zijn rond Sinterklaas? Of dat de deksels van appelmoes stevig op de potjes zitten? Jij bent onderdeel van het productieproces en werkt toe naar een eindproduct. Die worden door mensen in het hele land gekocht en gebruikt! Bij AB Midden Nederland hebben wij in deze sector vacatures die ongetwijfeld bij passen jou.

Functies in de
food & productie sector

Uitgelichte Food & Productie vacatures

Hoe is het om te werken in de Food & Productie?

Met jouw inzet ga je het maken. Jij wilt meters maken en streeft naar de hoogste kwaliteit. In het productieproces en het eindproduct. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ben jij nieuwsgierig welke weg deze producten afleggen vóórdat ze bij de eindgebruiker terechtkomen? Met een baan in de food en productie ontdek je elke stap uit deze route zelf.

Of je nu productiemedewerker of machineoperator wilt worden. Jij bent van toegevoegde waarde. Want je steekt graag de handen uit de mouwen. Rond Sinterklaas en met Pasen werk je bijvoorbeeld met chocoladeletters en paaseieren. Met een machine voorzie je de chocoladeletters van een verpakking. Je legt de juiste letters bij elkaar en controleert of ze er heerlijk uitzien. Zijn ze goedgekeurd? Mooi. Dan kunnen ze namelijk per 50 stuks verpakt worden in dozen. Dan zijn de schappen dankzij jou gevuld met Sinterklaasartikelen. Zo heeft elke maand wel zijn seizoensproducten. Die afwisseling zorgt dat je scherp blijft en geeft plezier in het werk. Enthousiast geworden? Denk dan aan werk als:

 

Vacatures Food & Productie: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

Jij moet met plezier naar je werk gaan. AB Midden Nederland zorgt daarvoor. Door een baan te vinden die voldoet aan al jouw wensen. Wil je lekker flexibel werken? Dan kom je bij verschillende opdrachtgevers. Of blijf je liever langer bij één bedrijf? Bij AB Midden Nederland kan het. Je doet ervaring op in de food en productiesector én wordt beter in het vak. Als je aanvullende scholing wilt dan helpen we je. Haal je heftruckbewijs. Of leer een reachtruck besturen. Daarnaast kan je rekenen op een salaris volgens de CAO, voldoende uren én een flexibele planning. Afgestemd op jouw wensen. Wij zorgen dat jij zorgeloos aan het werk kan. Ongeacht je opleidingsniveau of achtergrond. Wij hebben mooie Food & Productie vacatures voor jou. Met jouw inzet ga je het verschil maken.

 

Solliciteer op deze sector

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Food & Productie sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?