sector-detail-image

Infra: de verbindingen
in ons land

Autowegen, bruggen, tunnels, maar bijvoorbeeld ook internet via glasvezel. Deze verbindingen zijn de levenslijn van veel processen in ons land. Als de infrastructuur niet functioneert, voelt iedereen dat. Jij zorgt voor het werkzaam houden van deze verbindingen als je aan de slag gaat bij Infra. Dat kan als grondwerker, maar ook als werkvoorbereider!

Zo draag je bij aan een veilige verkeersdoorstroom, goed begaanbare wegen en doe je werkvoorbereiding bij aanlegprojecten. Bij AB Midden Nederland ligt voor jou dé perfecte vacature in de infra.

Uitgelichte Infra vacatures

Hoe is het om te werken in de Infra?

Het aanleggen, onderhouden en beheren van onze infrastructuur is jouw belangrijkste taak. Door jou kunnen we veilig de weg op. Met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Je zorgt ervoor dat iedereen zonder zorgen van A naar B kan reizen. Dat maakt jouw werk enorm belangrijk. Je werkt veel op locatie, bijvoorbeeld als werkvoorbereider. Je beheert het materiaalgebruik en bereidt leveringen van materiaal voor. De projecten geven je veel vrijheid en afwisseling. Je werkt constant naar een echt eindresultaat toe. Dat gaat gebruikt worden door veel mensen.

Daarom is werken in de infra helemaal jouw ding! Dat kan bijvoorbeeld als:

 

Infra vacatures: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

Wij bij AB Midden Nederland helpen jou aan de perfecte baan. Wat heb jij nodig om goed uit de voeten te kunnen? Als jij met een glimlach aan het werk gaat, dan zijn wij tevreden. Jij en AB Midden Nederland vinden samen de juiste opdrachtgever in de infra. Jij kunt fysiek werk uitvoeren, hebt een technische achtergrond en werkt goed in een team. Jij gaat blij naar je werk. Daar zorgen we voor. Je krijgt een salaris volgens de CAO en komt te werken in een ijzersterk team. Heb je bepaalde certificaten nodig? Wij zoeken het voor je uit en stimuleren je die te halen. Daarvoor stellen we ook een jaarlijks bedrag beschikbaar. Met een brede vakkennis heb je ruimte om ervaringen op te doen bij verschillende infra-projecten. Bekijk onze opleidingen hier.

 

Solliciteer op deze sector

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Iris van Eijk

Liever aan het werk in een
andere sector?