sector-detail-image
Home
Sectoren
Agrarisch

Afwisseling in de
Agrarische sector

Boeren zijn onmisbaar voor Nederland. En voor de wereld. In deze tijd loopt de sector tegen enorme uitdagingen aan. Uitdagingen die een gevaar vormen voor de voedselvoorziening. En voor het bestaan van de agrarische sector. Daarom hebben we mensen als jij nodig. Het levensbelang van gedreven mensen in de agrarische sector bewijst zich telkens weer. Ben jij op zoek naar veelzijdigheid en vrijheid in je werk? Dan ben jij de aangewezen persoon voor onze agrarische opdrachtgevers. Wij hebben tientallen banen in de agrarische sector. Ontdek welke uitdaging jou aanspreekt en solliciteer direct.

Uitgelichte Agrarische vacatures

Hoe is het om te werken in de Agrarische sector?

De agrarische sector is zoveel meer dan het beeld dat veel mensen hebben. Het houden en verzorgen van vee en het verbouwen van landbouwproducten. Maar dat is lang niet alles! De sector is enorm divers met banen als agrarisch medewerker, melker, bedrijfsverzorger of loonwerker. Dat kan in de melkveehouderij en de pluimveesector, maar ook de vleessector. Wat je dan zoal gaat doen? Jouw werkzaamheden verschillen van staltechniek tot transportwerk met trekkers, van koeien melken tot allerlei logistieke taken. Boxen schoonmaken, het voeden en verzorgen van dieren, werken op het land of het aanleggen van omheiningen. Geen dag is hetzelfde.

 

Jouw plek in de agrarische sector vind je bij AB Midden Nederland

Jij bent niet vies van hard werken. Die inzet en mentaliteit vinden wij belangrijk. Nog belangrijker dan je opleiding of ervaring. De beroepen die je via ons kunt uitoefenen zijn uiteenlopend en er is voldoende werk beschikbaar. Daarom is er altijd wel een uitdaging die bij jouw wensen, ervaring en ambities past. In de agrarische sector vind je vacatures voor:

 

Agrarische vacatures: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

Jou op de juiste plek krijgen is belangrijk voor ons. Wij zijn pas tevreden als jij goed in je vel zit. AB Midden Nederland luistert naar wat jij wilt én niet wilt. Daarover gaan we samen in gesprek. Jij komt bij mooie bedrijven terecht waar je goed uit de voeten kan. Bij een opdrachtgever die jou waardeert om het werk dat je levert. Hierbij mag een salaris volgens de CAO Bedrijfsverzorging niet ontbreken. Afhankelijk van je ervaring en inzetbaarheid wordt je salaris bepaald. Laat jij je van je beste kant zien? Dan is de opdrachtgever tevreden en kan een snelle salarisontwikkeling mogelijk zijn. Zo erkennen we jouw waardevolle werk.

Wist je trouwens dat je altijd bij ons terecht kunt met al je vragen? Gewoon in je eigen taal. Wij ondersteunen je zodat je zorgeloos aan de slag kunt. Wij stimuleren je om te groeien in de agrarische sector, maar ook daarbuiten. Je kunt alles leren over bodemgezondheid of hoe je omgaat met melkmachines. Het halen van je tractorrijbewijs of een cursus klauwbekapping volgen is ook mogelijk. Kijk maar eens op onze opleidingspagina voor meer informatie. Wij investeren in jou en de toekomst die voor je ligt.

 

Solliciteer op deze sector

news-image

“Dat je iemand echt geholpen hebt. Daar geniet ik van.”

Al twee jaar is Christa via de reductieregeling van AB Midden Nederland redder in de nood voor boeren die door een ongeval of ziekte hun werk niet kunnen doen. Op dit moment is zij aan het werk op een boerderij in Benschop, waarvan de eigenaar begin dit jaar zijn pols brak.

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Laurens van den Berg

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Agrarisch sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?