sector-detail-image
Home
Sectoren
Bedrijfsverzorger

Bedrijfsverzorger

Wil jij ondernemers helpen hun bedrijf draaiende te houden? Als bedrijfsverzorger neem jij deels of volledig de taken over in een bedrijf. De ondernemer kan deze zelf niet uitvoeren. Bijvoorbeeld vanwege ziekte of vakantie. Jij neemt dan alle taken over die nodig zijn om het bedrijf te continueren. Op deze manier kan je bij verschillende bedrijven aan de slag. Je zet jouw ervaring in om een agrarisch ondernemer te ontzorgen en te ondersteunen. Jouw vakkundige hulp wordt enorm gewaardeerd!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tot wel 19 euro per uur
  • Vaste dienst bij AB Midden Nederland
  • Jaarlijkse bijscholing in verschillende vakgebieden
  • Een bedrijfsauto

 

Belangrijk als bedrijfsverzorger

Een ondernemer is ziek of gaat op vakantie. Een bedrijfsverzorger wordt dan ingezet om de taken bij het bedrijf over te nemen. Hierbij ben jij eindverantwoordelijke voor deze taken. Jij zet met liefde jouw talent in als vakspecialist. Afhankelijk van het type onderneming verschillen je werkzaamheden. Bij het ene bedrijf ben je alleen verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Bij een ander bedrijf pak je ook de melkbeurten en de klauwbekapping op. In de agrarische sector kan je bijvoorbeeld ingezet worden bij:

  • Vleesvee
  • Pluimveesector
  • Melkveehouders
  • Varkenshouderij
  • Fruitteelt, tuinbouw en akkerbouw

 

De beste bedrijfsverzorgers

Je kan ingezet worden als agrarisch bedrijfsverzorger als je werkzaamheden in die sector zelfstandig kan uitvoeren. AB Midden Nederland biedt meerdere cursussen aan. Die stomen je klaar om als bedrijfsverzorger aan de slag te gaan. Wij zetten je in als een ondernemer bij ons aanklopt. Je kan snel schakelen en bent flexibel in de periodes dat je werkt. Jaarlijks volg je cursussen en opleidingen om breder inzetbaar te worden. Je kijkt samen met AB Midden Nederland wat bij jou past. Zo leer je wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. En kan je bij meer opdrachtgevers uit de voeten! Op het moment dat er geen agrarische reductiehulp nodig is, ben je bereid te werken in een andere sector.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski