sector-detail-image
Home
Sectoren
Transport & Logistiek

Transport & Logistiek:
toeren en tellen

Deze sector is één van de levensaders van Nederland. Niet alleen voor ons als consument. Ook voor vervoer naar het buitenland. Klopt het aantal producten? Gaan de juiste spullen naar de juiste bestemming? Naast de magazijn- en voorraadtaken liggen ook vacatures voor het daadwerkelijke transport. Zoal het rijden met een vrachtwagen. Je vervoert bijvoorbeeld voor distributiecentra. Maar het is ook mogelijk dat je transport uitvoert in de agrarische sector, de fruitteelt of de bouwsector.

Uitgelichte Transport & Logistiek vacatures

Hoe is het om te werken in Transport & Logistiek

Jij bent flexibel en houdt van ordelijk werken. Die eigenschappen passen perfect bij deze sector. In Nederland is de transportwereld continu in beweging. Net als jij! Want jij zorgt voor een snelle en juiste bevoorrading. In de transport regel je dat artikelen van A naar B gebracht worden. De kortste en meest efficiënte route voor het transport? Jij weet die te vinden. Zo draag je bij aan het op tijd komen van artikelen en bestellingen. En worden mensen voorzien van wat ze nodig hebben!

Logistiek gaat om het beheer van voorraad. Je hebt verstand van bestellingen plaatsen en aannemen. En welke hoeveelheid besteld moet worden. De voorraad moet kloppend blijven. Wat dat betekent? Producten die in het systeem staan, moeten ook écht aanwezig zijn. Zijn de aantallen verkeerd of kloppen serienummers niet, dan los jij deze fouten op. Ook doe je aan orderpicken en het verpakken van bestellingen. Het verzamelen van producten in het magazijn hoort ook bij deze dynamische sector. Ben jij de nieuwe Max Verstappen van het magazijn? Dan bestuur jij zonder moeite een heftruck langs alle stellingen. Zo kom je snel en simpel bij de hoogste pallets. Laat je klasse zien in de transport of logistiek als:

Vacatures Transport & Logistiek: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

De opdrachtnemers vragen vooral om flexibele en sociale werknemers. En wist je dat je met een rijbewijs (van de juiste categorie) ook in aanmerking komt voor bepaalde transportvacatures? We zorgen samen dat jij je goed voelt bij het werk en de opdrachtgever. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om certificaten of speciale rijbewijzen te halen. Elk jaar kun je kennis bijschaven en verbreden. Zo kan je rijbewijzen voor allerlei voertuigen halen. Zoals melkauto’s of betonmixers. Daarnaast krijg je een salaris volgens de CAO en heb je een flexibele planning. Je krijgt de mogelijkheid veel uren te maken en komt op veel verschillende plekken te werken. Het is daarmee erg afwisselend.

 

Solliciteer op deze sector

news-image

Online supermarkt Pieter Pot maakt naar volle tevredenheid gebruik van medewerkers

Van een bakfiets met weckpotten tot een duizenden vierkante meters grote distributiehal; online supermarkt Pieter Pot is in een slordige drie jaar tijd explosief gegroeid. Om de vraag naar de verpakkingsvrije boodschappen – het bedrijf zet herbruikbare weckpotten in – aan te kunnen, maakt Pieter Pot gebruik van de medewerkers van AB Midden Nederland.

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Transport & Logistiek sector

Geen CV gereed? Geen probleem!

Liever aan het werk in een
andere sector?