sector-detail-image
Home
Sectoren
Orderpicker

Orderpicker

Duizenden mensen ontvangen dagelijks hun bestelde pakketjes thuis. Zendingen met producten of materialen worden dagelijks naar bedrijven verzonden. Als orderpicker ben jij één van de laatste personen die deze zendingen in handen heeft. Dat maakt jou een onmisbare schakel in het distributieproces. Het is aan jou de taak om de zendingen verzendklaar te maken. Zo krijgt een studenten zijn nieuwe rugtas en een meubelmaker zijn houten planken voor een stel nieuwe tafels op tijd binnen.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 13,27 en 16 euro per uur
  • Mogelijkheid door te groeien of een certificaat te halen
  • Toeslagen voor onregelmatige werktijden, ploegendiensten en avonduren

 

Alles in orde!

Je verantwoordelijkheden zijn duidelijk. Je zorgt ervoor dat alle bestellingen in orde zijn! Dit doe je door:

  • Orders verzendklaar maken
  • Laden en lossen van vracht
  • Scannen van labels
  • Inpakken

 

Hoe je orders verzendklaar maakt? Door de juiste producten uit het magazijn op een veilige manier te verzamelen. Daarnaast scan je de labels voor de administratie. Je verpakt de artikelen met de juiste voorzorgsmaatregelen. Is het breekbaar? Dan gebruik je piepschuim of luchtkussens tijdens het inpakken. Vervolgens plaats je het verzendbewijs op het pakket en zet je het op de juiste locatie in het magazijn.

 

Een teamspeler in hart en nieren

Razendsnel en efficiënt: dat is wat jou kenmerkt. Opleiding is niet van belang, zolang je maar goed in teamverband als individueel kunt werken. Je hebt oog voor detail en stelt foutloos bestellingen samen. In het magazijn krijg je te maken met veel prikkels in je omgeving. Jouw collega’s willen vaak iets van je weten. Snel schakelen is daarom een handige vaardigheid. Er is voldoende werk te vinden als orderpicker en je krijg de kans om door te groeien. Voelt het magazijn als je tweede thuis? Haal dan een heftruckcertificaat of groei door tot teamleider. AB Midden Nederland helpt je daar met plezier bij!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski