sector-detail-image

BBL opleiding: werken en leren bij AB Midden Nederland

Je bent jong en je wilt graag geld verdienen. Daarnaast sta je voor de lastige keuze om een vervolgopleiding te gaan kiezen. Hoe maak je ooit de goede keuze? Het is belangrijk dat je kiest waar jij gelukkig van wordt en waar je hart naar uitgaat. Is dat iets met koeien, boeren, trekkers, tuinieren, sleutelen of iets in deze richting? Lees dan snel verder, want AB Midden Nederland heeft jou iets moois te bieden.

Doorgroeimogelijkheden
Ontwikkel jezelf en doe veel ervaring op

Solliciteer op jouw manier
Via WhatsApp, telefoon of online

Toekomstperspectief
Flexibiliteit en uitzicht op vast contract

Als BBL’er kun je bij ons aan de slag in de volgende sectoren

Wat houdt een BBL-traject via AB Midden Nederland precies in?

Ben je (bijna) klaar met de middelbare school en zoek je een baan? Of wil jij een Mbo-opleiding gaan volgen, maar niet meer heel de week naar school? Dan is een BBL-opleiding iets voor jou!  BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je 3 tot 4 dagen in de week werkt in de sector waar jij voor gekozen hebt en 1 tot 2 dagen in de week nog naar school gaat. De combinatie tussen werken en leren is ideaal, je kunt immers de theorie die je op school geleerd hebt direct in de praktijk toepassen.

Wat bieden we jou?

AB Midden Nederland regelt voor jou een werkplek, waar jij veel kunt leren en kan groeien in jouw functie. Daarnaast helpen en begeleiden wij jou met alle zaken rondom werk. Hierbij kan je denken aan de begeleiding bij gesprekken, hulp bij administratieve zaken, maar ook werkkleding en vergoeden wij een gedeelte van jouw studie.

In welke sectoren kun jij met een BBL-opleiding aan de slag:

Hoe andere BBL’ers een BBL-opleiding van AB Midden Nederland ervaarden

Meer weten over onze BBL opleidingen?

Wil jij weten of een BBL-opleiding via AB Midden Nederland bij jou past? Via deze test kom je daar achter en weet je ook direct meer wat de voordelen zijn van werken en leren bij AB Midden Nederland!

 

Contact opnemen

download-image

Download ons gratis magazine

een Blik op AB