sector-detail-image
Home
Sectoren
Medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst

De lichten in de fabriekshal springen aan. De machines voor het productieproces zijn klaar voor gebruik. Je doet een controleronde, omdat de week net is begonnen. Je start de machines op en controleert ze op storingen. Je ontdekt een probleem bij één van de machines. Je zoekt de oorzaak van deze storing en lost het op met je gereedschap. Niet veel later stromen de productiemedewerkers de fabriekshal in. Dankzij jou, gaan zij veilig aan het werk.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 16 en 20,68 euro per uur
  • Toeslag voor onregelmatige werktijden
  • Kansen in foodproductie, fruitteelt en techniek
  • Cursussen in elektra of hydrauliek

 

Een technisch hoogstandje

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor machines en installaties binnen een bedrijf. Zo onderzoek je de problemen van een machine. Misschien blokkeren losse onderdelen een tandwiel? Of zit er een systeemfout in de computer? Aan jou de taak om het probleem te achterhalen. Daarnaast los je storingen op en controleer je of de machine goed functioneert. Zo zorg jij ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Je draagt niet alleen bij aan een veilige werkomgeving. Ook schrijf je instructies over het gebruik van de machines en zorg je dat collega’s het begrijpen.

  • Onderzoeken en oplossen van storingen bij machines
  • Regulier onderhouden van machines
  • Collega’s uitleg geven over het gebruik van machines
  • In kaart brengen welke onderdelen aan vervanging toe zijn
  • Optimaliseren van de machines

 

Technisch talent

Naast het hebben van ervaring in de techniek, werken kennis of interesse in de (elektro)techniek ook in je voordeel. AB Midden Nederland biedt jou cursussen voor veiligheidsrichtlijnen en HACCP-eisen. En je hebt de mogelijkheid opleidingen te volgen in de elektra of hydrauliek. Daarmee kan je meer soorten machines onderhouden en repareren. Je kan zelfstandig óf in een klein team werken en hebt twee rechterhanden. Je vindt het prachtig om met kleine en grote machines te werken. Je hebt een oplossingsgerichte aanpak. En je ziet geen problemen, maar kansen. Dat maakt jou geschikt als Medewerker Technische Dienst. Solliciteer en toon je technische talent!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski