sector-detail-image
Home
Lidmaatschap

Ontzorgen is onze zorg: het lidmaatschap

Met elkaar, voor elkaar

Met elkaar, voor elkaar. Daar zit de kracht van onze coöperatie. Zorgen voor ons personeel en onze klanten. Samen groeien en een gemeenschappelijk belang nastreven.

 

AB Midden Nederland handelt constant vanuit dat gedachtegoed. Waar dat uit blijkt? Ons reductielidmaatschap, want dat is de meest tastbare vorm van die denkwijze. Ondernemers die reductielid zijn van onze coöperatie hebben recht op vervangende arbeid als zij niet kunnen werken. Gewerkte uren worden voor een verlaagd tarief aangeboden.

 

Een unieke zekerheid voor de agrarische sector

AB Midden Nederland biedt als enige personeelsbemiddelaar in regio Midden-Nederland een reductielidmaatschap aan. Waarom? Omdat we zo een oplossing bieden bij acute arbeidsproblemen. Er bestaat namelijk altijd een kans dat jij of je werknemers uitvallen. En met ons lidmaatschap ben jij verzekerd dat een vakkundig bedrijfsverzorger de taken zo spoedig mogelijk overneemt. Zo investeer je in de continuïteit van je bedrijf.

De kosten

Jouw financiële bijdrage wordt jaarlijks bepaald door het urenpakket en het gekozen risico. Dit zorgt voor een verlaagd uurtarief tijdens ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ondanks dat AB Midden Nederland actief is in meerdere sectoren, is het lidmaatschap met bedrijfsverzorging en de reductieregeling puur bedoeld voor de agrarische sector. Dat kunnen dus melkvee- of pluimveebedrijven zijn, maar ook ondernemingen in fruit-, akker- of tuinbouw.

Benieuwd wat het beste bij jouw bedrijfsvoering past? Neem contact op en ontvang meer informatie over de kosten.

Wat biedt het lidmaatschap jou?

We zorgen altijd voor passende invulling in de agrarische sector. Onze garantie? Dat de vervanging een professionele bedrijfsverzorger met vakkennis is. Zo zorgen we voor je bedrijf én ontzorgen we jou.

 

Hét lidmaatschap voor jouw bedrijf

Heb je interesse in ons reductielidmaatschap, maar weet je niet wat past bij jouw bedrijf? Geen zorgen. Eén van onze relatiebeheerders komt graag persoonlijk bij je langs. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw bedrijf en werknemers en geven we een advies over het lidmaatschap. Samen bespreken we welke urengroep en risico het beste aansluit bij jouw bedrijf. Voor een familiebedrijf gelden namelijk weer andere risico’s dan voor een organisatie met meerdere werknemers. Deze persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, zodat we jou de juiste service kunnen verlenen. Zo weet jij zeker dat het goed zit.

Het derde lidmaatschap

Voor ondernemers uit andere sectoren is een alternatief lidmaatschap in het leven geroepen. Deze biedt geen bedrijfsverzorging. Hier krijg je een gedeelte van het winstpercentage en ben je welkom bij de algemene ledenvergaderingen. Zo krijg je inspraak op het beleid van de coöperatie. Eén van onze relatiebeheerders komt graag langs om dit lidmaatschap te bespreken.

Extra informatie

Heb je interesse in een lidmaatschap of heb je vragen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.  Onze relatiebeheerders plannen graag een afspraak in bij jouw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Zo kiezen we samen het beste lidmaatschap voor jouw bedrijf.

news-image

“Dat je iemand echt geholpen hebt. Daar geniet ik van.”

Al twee jaar is Christa via de reductieregeling van AB Midden Nederland redder in de nood voor boeren die door een ongeval of ziekte hun werk niet kunnen doen. Op dit moment is zij aan het werk op een boerderij in Benschop, waarvan de eigenaar begin dit jaar zijn pols brak.

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact