sector-detail-image
Home
Sectoren
Betonreperateur

Betonreperateur

Al is beton nog zo hard en lijkt het onbreekbaar, in de praktijk kan er veel misgaan. Verkeersongelukken of invloeden van weer en wind veroorzaken beschadigingen aan bruggen, viaducten en gebouwen. Ook lekkage of brand, of simpelweg een restauratie kunnen redenen zijn om beton te repareren. Beton is kwetsbaar wanneer de wapeningen gaan roesten. Of als er fouten zijn gemaakt bij de productie of tijdens de bouw. Aan jou als betonreparateur de taak om de veiligheid te garanderen en het beton weer sterk en als nieuw op te leveren.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 19 euro per uur
  • Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract
  • Opdrachtgevers die je vaardigheden waarderen
  • Doorgroeimogelijkheid tot werkvoorbereider

 

Beton is een hard vak

Alle werkzaamheden die horen bij betonreparatie voer je uit. Als eerste bekijk je de schadesituatie. Gaat het om een brug of tunnel, of zit het probleem in een gebouw? Afwijkingen en schade breng je in kaart. Grote oppervlakten vereisen bijvoorbeeld dat je beton spuit of injecteert. Bij kleinere beschadigingen doe je handreparaties met verschillende mortels en handgereedschap. Je gebruikt vochtwerende materialen bij lekkages. Meestal krijg je de opdracht om de constructies netjes af te werken, bijvoorbeeld met een beschermlaag. Dit zijn je belangrijkste werkzaamheden:

  • Schade in kaart brengen
  • Herstelplan maken
  • Storten of spuiten van beton
  • Afwerken met beschermlaag of chemische middelen

 

Steengoede betonbazen

Wil jij bouwwerken herstellen? Dan worden ze weer leefbaar en mooi. Hiervoor heb je geen opleiding nodig. Vooral een gezonde dosis motivatie om te werken. Bij je opdrachtgever leer je de fijne kneepjes van betonreparaties. Ook zonder ervaring. Je werkt meestal met een allround betonreparateur samen. En wil je het bijvoorbeeld schoppen tot werkvoorbereider? Dat kan via AB Midden Nederland. Zeker als de opdrachtgever tevreden is over jouw mentaliteit op de werkvloer. Uitdagende bouwwerken en reparaties. Daar word jij enthousiast van. Jij hebt een kritische blik en neemt schade serieus. Risico’s van schade aan huizen en infrastructuur begrijp jij als geen ander. Zorg voor veiligheid als betonreparateur!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski