sector-detail-image
Home
Sectoren
Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur

Als bestuurder van een vorklift of heftruck ben jij de machinekamer van het magazijn. Jij bezit over souplesse in bochten maken en sturen waar Max Verstappen iets van kan leren. Die souplesse laat je zien met het verplaatsen van goederen. Jouw route door het magazijn is veilig maar effectief. Jij weet als geen ander hoe jij jouw heftruck tussen de stellingen door bestuurt. En je hebt altijd de juiste positie om de hoogste pallets te bereiken. Dat maakt jou een aanwinst voor elk logistiek bedrijf. Bekijk onze vacatures als heftruckchauffeur!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 13 en 18 euro per uur
  • Cursussen voor het heftruck- en reachtruckcertificaat
  • Flexibel rooster en diverse werkplekken
  • Toeslagen voor onregelmatige werktijden en weekenddiensten

 

De hoogte in met je heftruck

Per bedrijf heb je verschillende werkzaamheden. Je bent in ieder geval verantwoordelijk voor het interne transport van producten en materialen. Gewapend met je vertrouwde heftruck en met een scanner op zak controleer je de etiketten voor uitgaande orders die klaarstaan voor transport. Binnenkomende orders zet jij op de juiste plek. Tijdens het scannen beheer je de voorraad via de etiketten. Fouten of problemen los jij op. Daarnaast houd jij het magazijn opgeruimd om de logistieke processen in goede banen te leiden. Je bent als heftruckchauffeur verantwoordelijk voor:

  • Uitgaande orders klaarzetten
  • Binnenkomende orders op de juiste plek zetten
  • Heftruck gebruiken bij hoge stellingen
  • Laden en lossen met de heftruck

 

Help jezelf omhoog!

Bij voorraadbeheer kan veel fout kan gaan. Daarom moet je nauwkeurig werken in de logistiek. Dus jij hebt een scherpe blik en inzicht om fouten te herkennen en op te lossen. Ook kan jij goed je creativiteit loslaten op moeilijk te bereiken producten of bestellingen. Je beschikt daarmee over een probleemoplossend vermogen. Jij ziet namelijk geen probleem, maar een mogelijkheid of kans. Een opleiding voor dit vak is niet nodig. Wel is het hebben van een heftruckcertificaat van belang. Heb je die (nog) niet? Dan helpt AB Midden Nederland je daarmee verder. Vaak kan je het certificaat ook halen bij je opdrachtgever.

Zo kan jij lekker aan de slag!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski