sector-detail-image
Home
Sectoren
Laseroperator

Laseroperator

Lasers. Messcherp en buitenaards precies. De lasers die je bestuurt als laseroperator snijden door de hardste materialen. Zelf werk je ook op het scherpst van de snede. Wat dat betekent? Maximale inzet: jij gaat tot het uiterste. Voor de hoogste kwaliteit. Met jouw laser-snijmachine bewerk je staal heel nauwkeurig. Tot op tienden van millimeters. Jouw gesneden staal gaat bijvoorbeeld naar de auto-industrie en scheepsbouw. Jouw oog voor detail is van hoog niveau. Net als dat van de laser. Check onze vacatures!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een brutosalaris tussen 16 en 19 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • De verantwoordelijkheid om met laserapparaten te werken
  • Opleidingsmogelijkheden voor verschillende laserapparaten

 

Staal snijden

Je gaat in een werkplaats aan de slag met krachtige snijmachines. Deze snijden met een laser- of plasmastraal. Dat zijn smalle stralen met heel veel energie. Deze stralen worden extreem heet en snijden heel precies door staal. Je kan ermee snijden én patronen maken. Na uitleg van de teamleider kan je van start. En je taken?

  • Technische tekeningen lezen
  • Snijden van stalen platen en buizen
  • Materiaal in de machine plaatsen
  • Lasersnijder instellen en gebruiken
  • Gereedschap in de snijder vervangen

 

Scherp op kwaliteit

Als je ervaring of een opleiding hebt in de techniek, dan is dat een voordeel. Je hebt dan een bredere keuze in werkplekken en verdient een hoger salaris. Heb je geen ervaring en wil je graag leren werken met de lasermachines? Dan is deze uitdaging ook mogelijk voor jou! Bij opdrachtgevers kan je vaak ervaring opdoen met verschillende machines. En er zijn opleidingen in staalbewerking die je kan volgen. AB Midden Nederland maakt het mogelijk.

In jouw werk is het eindresultaat het belangrijkst. Daarom luister en kijk je goed naar wat de klant wil. Jij snijdt het staal netjes op maat. Dankzij jouw ruimtelijk inzicht. Met jouw liefde voor de techniek wil je elke dag de beste kwaliteit leveren. Daarom zijn onze vacatures perfect voor jou.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski