sector-detail-image
Home
Sectoren
Maaimachinist & Bosmaaier

Medewerker bosmaaier

Het gras schiet weer uit de grond. Daarom is het tijd om de maaimachine en de bosmaaier af te stoffen en startklaar te maken. Voor grotere oppervlakten gebruik je een maaimachine. Daarmee kortwiek je gras en onkruid in bijvoorbeeld het stadspark. Vervolgens pak je de bosmaaier om de moeilijk bereikbare plekken te snoeien. En tijdens de rustige maanden? Dan help je bij de aanleg of het snoeien in de groenvoorziening. Kom jij werken als maaimachinist of als machinist bosmaaier?

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 16 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Mogelijkheden tot een cursus bosmaaien of werken met de maaimachine
  • Werk in aanleg of snoeien tijdens de wintermaanden
  • Bedrijfsauto

 

Twee machines, één vakman

Als je maaimachinist wilt worden begin je vaak met werkzaamheden als schoffelen, bladblazenof bosmaaien. De maaimachine leer je op werk beter kennen, zodat je die ook binnen de kortste keren kan gebruiken. Bij het werken met de maaimachine en de bosmaaier hoort ook het technisch onderhoud. Je ververst de olie en vervangt de messen als dat nodigis. Bij de bosmaaier weet jij welke messen je voor welk type planten nodig hebt! Hoge planten bij de sloot of kort onkruid maait verschillend! Hoe dan ook, jij klaart de klus. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Maaien met de bosmaaier
  • Maaien met de maaimachine
  • Onderhoud aan bosmaaier en maaimachine
  • Bladblazen, vegen, schoffelen en opruimen

 

Maaien mag altijd

Met een voorliefde voor het groen zit je hier op de juiste plek. Voor het gebruiken van de maaimachine heb je goede rijvaardigheden nodig. Je moet soms over best lastige stukken weg navigeren of rondom bomen en kuilen maaien. Jij bent daarin heel precies. Dat grasveld ligt er weer strak bij nadat jij het onder handen genomen hebt. Je hebt geen opleiding nodig. Zonder ervaring in de maaimachine kan je ook beginnen met de bosmaaier! Die vereist minder vaardigheden, maar is effectiever voor kleinere maaiwerkzaamheden. AB Midden Nederland helpt je graag bij het volgen van een cursus bosmaaien. En als het seizoen voorbij is? Dan zorgen we samen voor een baan in het groenonderhoud of de aanleg!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski