sector-detail-image
Home
Sectoren
Medewerker Groenvoorziening

Medewerker Groenvoorziening

Openbaar groen heeft onderhoud nodig. Denk aan parken, groenstroken door de stad en in woonwijken en buitengebieden. Het beeld van de omgeving kan vallen of staan met het uiterlijk van de groenvoorziening. Daarom kiezen gemeenten vaak voor aannemers die vakkundige groenmedewerkers kunnen leveren. Je werkt altijd in de natuur, in de frisse buitenlucht. Stap jij ook liever de deur uit dan op kantoor te zitten, bezig met planten, bomen en bloemen? Bekijk de vacatures en word medewerker in de groenvoorziening.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 18,50 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Mogelijkheden tot een cursus bosmaaien of andere opleidingen in de groensector
  • Een dankbare baan in de buitenlucht
  • Bedrijfsauto

 

Een vriendelijk gebaar, dat is de Groenvoorziening

Je ochtend begint met een briefing van de voorman. Vandaag staat onderhoud van het stadspark op de planning. Met een werkbus gaan jullie richting locatie. Jij begint met het schoffelen van de parkgrond. Zo dringt de regen dieper door in de aarde. Daar genieten de planten van. Onkruid komt los en kan weer dienstdoen als voeding voor de bodem.

Na een welverdiende middagpauze en lunch bij de parkvijver is dat koppige onkruid aan de beurt. Vanwege jouw cursus kan je overweg met de bosmaaier. Daarmee maak je het onkruid een kopje kleiner, om het vervolgens op te ruimen. Een collega van je schept wat drijvend afval uit de parkvijver. De ander snoeit struiken met een elektrische heggenschaar.

 

Jouw kwaliteiten en kansen

Een hoeveelheid ervaring en eventuele vooropleiding kunnen van pas komen, maar zijn niet noodzakelijk. Het belangrijkste is een voorliefde voor planten en werken met machines en gereedschappen. Daarnaast is het fijn als je goed kan opschieten met je collega’s. Jij bent tevreden wanneer het groen er weer prachtig bij staat in de omgeving. Een VCA-certificaat is handig om te hebben. Anders biedt AB Midden Nederland jou de mogelijkheid deze te halen. Net als een cursus voor het gebruik van de bosmaaier. Of andere specialismen in het groen die je inzetbaarheid nog breder maken.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski