sector-detail-image
Home
Sectoren
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Zonder jou geen bouw, om het maar zo te zeggen. Zeker met het huidige woningtekort wordt komende tijd veel gebouwd. Als werkvoorbereider ben jij betrokken bij alle voorbereidingen van een bouwproject. Leid jij het werk in goede banen? Want jij ondersteunt bij de planning van de taken. Bij het kiezen van het benodigde materiaal én op de werkplek van jouw collega’s op de bouwplaats. Tijdens de bouw trek je deze lijn door, en kijk je met jouw scherpe blik hoe alles verloopt. Zo voorkom je vertraging van de planning. En zorg je dat de kosten binnen het afgesproken budget blijven. Ben jij klaar om te beginnen aan het volgende bouwproject?

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 16 en 19 euro per uur
  • Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract
  • Verantwoordelijkheden bij bouwprojecten
  • Verschillende opdrachtgevers in de bouw, infra én techniek

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Huizen en kantoren rusten op een sterk fundament. Die stevige basis heb jij als werkvoorbereider ook. In deze rol ben jij bezig met de planning, de bouwtekeningen en met cijfers. Je bent mede verantwoordelijk voor de projectplanning. Welk personeel is nodig voor welke taken? Welke materialen moeten wanneer en op welke locatie aanwezig zijn? Als calculator kan je goed werken met cijfers. Je schat heel accuraat de tijdsduur van taken in. Zo voorzie je vertragingen en pak je tijdswinst waar dat kan. Je helpt ook bij het opstellen en lezen van technisch tekeningen. Een complete werkvoorbereider is dus bezig met:

  • Projectplanning beheren
  • Materiaalplanning beheren
  • Technische tekeningen maken
  • Met cijfers werken voor budget en tijd

 

Weet wat werkt

Anticiperen en snel schakelen doe jij gemakkelijk. Handigheid met rekenen en cijfertjes geven je een voordeel. Je communiceert veel met je collega’s op de bouwplaats, maar ook met klanten en leveranciers. Daarom heb jij een sociale en klantvriendelijke houding! Als werkvoorbereider moet je beschikken over enige ervaring in de bouw of infra, goed overzicht kunnen bewaren en inzicht hebben in een project. Je hebt een VCA-certificaat nodig. AB Midden Nederland helpt je graag dit certificaat te halen. Je kan dan aan de slag in de bouwsector, de infra of techniek. Vanuit een functie op de bouwplaats, zoals grondwerker of betonreparateur, is het mogelijk door te groeien naar werkvoorbereider. Het is mogelijk bij AB Midden Nederland!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski