sector-detail-image
Home
Ontwikkeling & Opleiding

Ontwikkeling & Opleiding

Met elkaar, voor elkaar

Groeien doen we bij AB Midden Nederland met elkaar. Jouw groei is het waard om hard voor te werken. Als persoon en als professional. Samen ontdekken we waar jouw krachten en interesses liggen. Hoe we dat doen? Door opleidingen in bijvoorbeeld de agrarische sector, techniek of groenvoorziening. Volg een cursus lassen of klauwbekapping of haal je vrachtwagenrijbewijs. Wat je ook kiest, wij helpen je verder en kijken met je mee. Een voorproefje van ons aanbod zie je op MijnAB of Ons AB lees hieronder verder.

Verbreed wat je weet!

Volg een opleiding tot reachtruckchauffeur, haal je VCA-certificaat of verbeter je communicatie. AB Midden Nederland wil dat jij werk doet waar je blij van wordt. Je wilt bijvoorbeeld beter worden in je vak of je verdiepen in hoe machines werken. Heb jij de wens om te groeien? Dan helpen we jou! Samen zoeken we jouw nieuwe opleiding. Als de opdrachtgever een opleiding verwacht, dan bieden we die aan. Heb je zelf een idee? Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Het FIT-gesprek

Als medewerker van AB Midden Nederland heb je in elke sector opleidingsmogelijkheden. Geef je wensen aan bij je leidinggevende of de afdeling ‘Ontwikkeling & Opleiding’. We gaan in gesprek en kijken naar de mogelijkheden. Hoe gaat dat in zijn werk? Via ons jaarlijkse FIT-gesprek (Functioneren, inzetbaarheid, toekomst) kijken we hoe het werken je bevalt. Waar kan je werken en is dat met een opleiding te verbreden? Verder bespreken we hoe jij de toekomst voor je ziet. Zo bepalen we de koers. Met elkaar, voor elkaar.

 

Voorwaarden en afspraken

Wij investeren in jou bij AB Midden Nederland. Je kan groeien en werken aan je toekomst. Zo verbreed jij je kennis in één of meer sectoren en ben je breder inzetbaar. Lange opleidingstrajecten zijn bij ons mogelijk. We vragen je dan om langer via ons te werken. De opleiding tot vrachtwagenchauffeur duurt lang. Daarom vragen we je meerdere jaren voor ons te werken. In ruil daarvoor betalen wij de opleiding. Zo investeren we in jou en krijgen we daar wat voor terug. Naast lange opleidingen bieden we korte cursussen aan. Bijvoorbeeld een heftruckopleiding of een cursus bosmaaien. Deze zijn leerzaam en zonder voorwaarden. En er zijn algemene cursussen die je dagelijks helpen in de praktijk. Het kan bij AB Midden Nederland.

 

Cursusdagen

Cursussen kunnen overdag, in de avond of in het weekend plaatsvinden. Een opleiding waarbij je een aantal dagen werkt en een aantal dagen naar school gaat is ook mogelijk. Hoe dan ook, we gaan altijd met elkaar in overleg. Samen kijken we wat het beste past bij de cursus, je werk en privéomstandigheden.

Contact opnemen

Heb je vragen over de beschikbare opleidingen en cursussen? Wil je een gesprek inplannen? Neem dan contact op met je relatiebeheerder of met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling & Opleiding. Als je een opleiding wilt volgen kun je ook contact opnemen of een kijkje nemen op onze scholingswebsite via de MijnAB-app of de Ons AB-app.

news-image

Ik vond het leren echt heel leuk

Erik Koemans volgde een opleiding om door te groeien naar werkvoorbereider

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact