=

Detachering

Vaste medewerker zonder risico gezocht?

Je bent toe aan een vaste medewerker, maar bent (nog) niet klaar om deze zelf in dienst te nemen. Gaat deze situatie voor jou op? AB Midden Nederland heeft voor jou de perfecte oplossing: een medewerker inzetten via ons detacheringsbureau.

Je hebt het al druk genoeg met je bedrijf en moet er niet aan denken wat er allemaal komt kijken bij het in dienst nemen van een vaste medewerker. Werving en selectie, extra administratie, werknemersrisico. Jij focust je liever op waar je goed in bent. Wij ook. AB Midden Nederland is er voor jou om door middel van detachering een vakkundige arbeidskracht in dienst te nemen.

Detachering via STAP: werken en leren

AB Midden Nederland bemiddelt als detacheringsbureau in het detacheren via STAP. De afkorting STAP staat voor Stichting Agrarische Projecten. Via STAP werken jongeren vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf en één dag per week gaan zij naar school. Via een detacheringsovereenkomst detacheren wij een leerling voor één of meerdere dagen om in jouw bedrijf mee te draaien en werkzaamheden uit te voeren. Je leert hem of haar alle praktijkvaardigheden die nodig zijn en wij begeleiden jullie beiden daarbij.

Het detacheren van een leerling

Onze leerlingen volgen opleidingen aan erkende AOC’s en ROC’s. Zij zijn bij AB in dienst en al tijdens hun opleiding verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Het doel is dat leerlingen na de opleiding in vaste dienst blijven bij AB en aan de slag gaan als bedrijfsverzorger. Detacheren via STAP biedt hen de kans om zich te ontwikkelen binnen jouw bedrijf en een vakkundige bedrijfsverzorger te worden.

Detachering tegen gunstige tarieven

AB heeft met het detacheren via het STAP-programma geen winstoogmerk. Dit betekent dat de tarieven voor een leerbedrijf zéér gunstig zijn. Je betaalt een BTW-vrij uurtarief waarin werkgeverslasten, premies, verzekeringen en vakantiegeld al verwerkt zijn. We stellen een overeenkomst op tussen jouw bedrijf, de leerling en AB. Want duidelijke afspraken bieden zekerheid voor alle partijen. Op deze manier maken we gezamenlijk een succes van het detacheren van een leerling in jouw bedrijf.

Meer informatie over detacheren en STAP?

Ben je enthousiast geworden over onze STAP-methode en wil je een leerling voor één of meerdere dagen laten detacheren binnen je bedrijf? Neem contact met ons op via het contactformulier en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.