=

Uitzenden

Hét uitzendbureau van Midden Nederland

Extra uitzendkrachten nodig om seizoenspieken op te vangen? Bezettingsproblemen die een snelle en flexibele oplossing nodig hebben? Een uitzendkracht van uitzendbureau AB Midden Nederland biedt uitkomst.

Er bestaan momenten waarop je liever vandaag dan morgen op wilt schalen met een goede uitzendkracht. Op dit soort momenten geeft het een goed gevoel om een uitzendbureau naast je te hebben staan dat je als een echte flexpartner met raad en daad bij kan staan. Wij zijn zo een uitzendbureau.

Uitzendbureau met vakbekwame uitzendkrachten

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen de volgende sectoren:
  • Techniek
  • Agrarisch
  • Bouw & Infra
  • Logistiek & Magazijn
  • Groen
  • Food & Productie

De juiste uitzendkracht op de juiste plek

Een geschikte uitzendkracht is snel gevonden via AB Midden Nederland. Wij vergelijken de personeelsbehoefte met onze ruime pool van vakkundige uitzendkrachten en selecteren vervolgens de beste match. Zo zijn wij in staat om de juiste uitzendkracht op het juiste moment aan te kunnen aanbieden. En omdat wij ook de administratie voor onze rekening nemen kun jij je volledig richten op dat waar je goed in bent; het runnen van je bedrijf.

Uitzendbureau voor buitenlandse werknemers

AB Midden Nederland is ook een gespecialiseerd uitzendbureau voor buitenlandse werknemers. Zo werken wij samen met internationale intermediairs die voor ons de werving en selectie van buitenlandse uitzendkrachten regelt. Zo selecteren wij altijd de meest geschikte buitenlandse werknemers die van aanpakken weten.

Uitzendkracht laten uitzenden via AB Midden Nederland?

Meer informatie over het uitzenden van gekwalificeerde uitzendkrachten? Een persoonlijk advies voor het zoeken van geschikte uitzendkrachten? Loop eens binnen bij één van onze kantoren in Barendrecht, Zaltbommel, Bunschoten, Sliedrecht of Houten. Of neem contact op via het contactformulier of telefoon. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.