=

Werving & Selectie

Een bureau dat met je meedenkt

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vaste medewerker dan kun je natuurlijk zelf op zoek gaan. In veel gevallen zijn je eigen netwerk en bereik echter niet toereikend om kandidaten te vinden die echt het verschil kunnen maken in jouw bedrijf. En dat is precies waar AB Midden Nederland als werving en selectie bureau om de hoek komt kijken.

Je bent op zoek naar vast personeel. Maar waar vind je die ideale kandidaat die niet alleen de juiste kennis en kunde heeft, maar ook nog eens goed binnen jouw bedrijf past? Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker écht het verschil kan maken? Dat zijn de vragen waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Werving en selectiebureau AB Midden Nederland

Wij helpen je graag van A tot Z bij het vinden van een nieuwe medewerker. Hoe we dat doen? Allereerst geef jij aan wat je belangrijk vindt in een nieuwe medewerker. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag om een selectie te maken uit onze pool van kandidaten. Hierbij kijken we altijd goed naar de persoon én naar jouw bedrijf. Alleen als er een echte match is dan nodigen wij een kandidaat uit voor een gesprek. Jijzelf maakt uiteindelijk de beslissende keuze welke kandidaat je in dienst wil nemen.

Voordelen van werving en selectie uitbesteden?

Wanneer je het wervings- en selectieproces uitbesteed aan AB Midden Nederland geeft dit jou als ondernemer een aantal voordelen:
  • Je bespaart tijd die je anders kwijt was aan het vinden van kandidaten
  • De gehele screening een voorselectie wordt uit handen genomen
  • Putten uit ons specialistische netwerk aan deskundige vakkrachten
  • Het gehele werving en selectieproces wordt uitgevoerd door ervaren recruiters
  • Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit onze selectie aan passende kandidaten

Meer informatie over werving en selectie via AB?

Benieuwd geworden wat AB Midden Nederland voor je kan betekenen op het gebied van werving en selectie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.