=

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Ik zie dat AB Midden Nederland een uitzendbureau is, betekent dit dat ik alleen korte contracten krijg?

AB Midden Nederland is inderdaad een uitzendbureau, maar ook tevens een coöperatie met eigen mensen in dienst. Dit betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn binnen AB Midden Nederland. Als uitzendkracht met korte en/of langere contracten; als detacheerder op vaste plaatsingen óf als bedrijfsverzorger (specialist) vast in dienst, maar wel werkzaam op diverse (soms kortere) klussen.

Het komt dus inderdaad voor dat een persoon aan de slag gaat voor een kortere periode, maar dit is vaak ook afhankelijk van het werk en de opdrachtgevers. Vul je een piek in, dan zal je contract vaak korter zijn als wanneer je een structurele aanvraag vervult bij een klant. Binnen AB Midden Nederland worden kortere klussen ook als opstap gezien naar een vaste baan bij ons rechtstreeks of bij één van onze klanten.

Laat je vooral niet tegenhouden door een korter contract, want wellicht ben jij degene die ons straks voor vast versterkt!

Contactformulier

 
 
Bekijk ons privacystatement