=

Werk gezocht? Kom werken bij AB Midden Nederland

Ben je op zoek naar werk in oa. de techniek, agrarische sector of groenvoorziening? Dan gaat er bij uitzendbureau AB Midden Nederland een wereld voor je open. Naast tijdelijk werk en seizoensklussen bieden we ook vaste banen aan waarbij je bij ons in dienst treedt. Tot slot hebben we regelmatig nieuwe interne vacatures bij AB Midden Nederland zelf. Of je nu vakkracht, specialist, zzp'er, flexkracht of professional bent; ontdek wat AB je kan bieden.
Bekijk alle vacatures

Werk gezocht als vakkracht?

We zijn altijd op zoek naar goede vakkrachten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Geen enkele situatie is hetzelfde en daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor vakkrachten, specialisten en zzp'ers om via AB Midden Nederland aan de slag te gaan. Zo kun je aan de slag als parttime of fulltime medewerker, in de vorm van tijdelijk werk of een vaste baan. Ook bestaan er mogelijkheden om via detachering bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en als bedrijfsverzorger in vaste dienst te treden bij AB Midden Nederland.

Werken als bedrijfsverzorger

Wanneer je aan de slag gaat als bedrijfsverzorger dan ben je verzekerd van een flexibele baan met veel afwisseling. Je treedt in vaste dienst bij AB Midden Nederland en gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Zo zorg je bijvoorbeeld voor het draaiende houden van een agrarisch bedrijf wanneer een ondernemer daar zelf niet toe in staat is. Werken als bedrijfsverzorger betekent veel uitdaging, verantwoordelijkheid en afwisseling met de zekerheid van een vaste aanstelling.

Aan de slag via detachering

Ben je op zoek naar een vaste baan, maar wil je ook afwisselend werk voor meerdere opdrachtgevers? Dan is detachering via AB Midden Nederland wellicht iets voor jou. Je treedt in dienst bij AB Midden Nederland en wordt gedetacheerd bij één of meerdere werkgevers in verschillende sectoren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je verder te specialiseren binnen je vakgebied.

Werk gezocht als flexkracht?

Ben je op zoek naar tijdelijk werk en weet je van aanpakken? Dan hebben we verschillende mogelijkheden voor jou. Of je nu student of herintreder bent; werken als flexkracht is de ideale manier om lekker bij te verdienen of één of meerdere dagen flexibel aan de slag te gaan.

Tijdelijk werk als uitzendkracht

Als uitzendkracht van AB Midden Nederland voer je tijdelijk werk in diverse functies uit voor verschillende van onze opdrachtgevers. Samen bekijken we jouw eisen en wensen en matchen die met ons aanbod van tijdelijk werk wat op dat moment beschikbaar is. Het is onze doelstelling om je een passende baan in jouw omgeving aan te bieden.

Voorbeelden van tijdelijk werk dat je bij onze opdrachtgevers uit kunt voeren:
  • Groente oogsten
  • Bouwafval opruimen
  • Vrachtwagens laden
  • Werk in een kwekerij

Tijdelijk werk: uurloon en uitbetaling

Wanneer je tijdelijk werk uitvoert via AB Midden Nederland krijg je een loon conform de inlenersbeloning. De inlenersbeloning is dezelfde beloning van een werknemer in dienst van de opdrachtgever, werkzaam in een gelijkwaardige functie. Bovendien zorgen we ervoor dat je per week wordt uitbetaald!

Arbeidsvoorwaarden

AB Midden Nederland biedt je goede arbeidsvoorwaarden - ook bij tijdelijk werk. Je krijgt een kilometervergoeding en passende werkkleding als er bij een bedrijf bepaalde veiligheidsvoorschriften gelden. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied of om vanuit tijdelijk werk door te stromen naar een vaste baan.

Interne vacatures

Wil jij werken bij dé flexpartner van Midden Nederland? Dan is AB Midden Nederland wellicht de ideale plek voor jou om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld Relatiebeheerder, administratief medewerker, planner of teamleider. Regelmatig hebben we interne vacatures open staan voor professionals die graag deel uitmaken van een coöperatieve omgeving met leuke collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Neem een kijkje in onze actuele vacatures en ontdek of er iets bij zit wat bij je past.

Bekijk interne vacatures

Contactformulier

 
 
Bekijk ons privacystatement