Home
Podcasts
Hoe doe jij dat nou? Bram Nijhof en Bram de Ruijter over het voeren van een verzuimgesprek
31 jul 2023
23:23:08

EP 11: Hoe doe jij dat nou? Bram Nijhof en Bram de Ruijter over het voeren van een verzuimgesprek

Bram de Ruijter
Bram Nijhof
Eduard Struijk
Martine van den Bosch
Met elkaar voor elkaar

Het verzuimgesprek? Een gesprek wat soms als lastig ervaren kan worden. Vandaag gaan we in gesprek met Eduard Struijk, Bram Nijhof en Bram de Ruijter. Eduard Struijk, regiomanager bij AB Midden Nederland, vertelt ons meer over het waarom? Waarom focussen we op het voeren van gesprekken met medewerkers die zich meer dan 3 keer ziekgemeld hebben? Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in zijn vel zit, waarmee we ook de continuïteit bij de klant waarborgen en waardoor we een belangrijke waarde toevoeging creëren voor zowel de medewerkers als de klant.

Daarnaast zijn Bram Nijhof en Bram de Ruijter, beiden relatiebeheerder, uitgenodigd voor deze podcast. We zien dat Bram en Bram actief de gesprekken voeren met hun eigen medewerkers. In de afgelopen periode hebben ze veel ervaring opgedaan in hoe ze deze gesprekken voeren. Zij vertellen je graag meer over hun ervaringen en geven je diverse tips voor het voeren van een goed verzuimgesprek.

Heb je vragen n.a.v. deze podcast? Dan kun je contact opnemen met Martine van den Bosch via het e-mail marketing@abmiddennederland.nl