=

Aanpakkers gezocht voor vacatures in Nieuwegein!

Als je op zoek bent uitdagende functies om te werken in Nieuwegein en omstreken, dan is AB Midden Nederland hét uitzendbureau voor jou. Wij richten ons op personeelsbemiddeling voor onder andere de bouw, techniek, transport, infrastructuur en logistieke sector. Voor de regio Nieuwegein hebben we dan ook zeer regelmatig uitdagende vacatures in deze (en andere) sectoren beschikbaar.

AB: het uitzendbureau voor Nieuwegein en omgeving

AB Midden Nederland is een uitzend- en detacheringsbureau voor werkzoekenden in de regio Nieuwegein. Ons uitzendbureau krijgt elke dag nieuwe vacatures voor mensen die een vaste baan of tijdelijk werk zoeken en biedt mogelijkheden om parttime of fulltime te werken. AB stelt jouw wensen daarbij centraal. Wanneer je wilt werken in Nieuwegein brengen we in overleg met jou eerst je wensen in kaart. En natuurlijk speelt ook eerder opgedane werkervaring een rol bij het bepalen van je verdere carrière.

Op basis van je toekomstverwachtingen en je arbeidsverleden bekijken we wat er op korte termijn mogelijk is. Wanneer er een geschikte vacature in Nieuwegein of omstreken is, kun je bij geschiktheid per direct aan de slag.

Werken in Nieuwegein? Divers aanbod bij AB

Wij hebben een gevarieerd aanbod met personeelsadvertenties voor werkzoekenden die graag willen werken in Nieuwegein of omgeving. AB Midden Nederland is gespecialiseerd in het werven van personeel voor fysieke werkzaamheden. Er zijn vacatures in Nieuwegein en omstreken voor agrarische- en niet-agrarische beroepen en functies.

Wil je graag werken in deagrarische sector, dan zorgt AB Midden Nederland als uitzendbureau in Nieuwegein ervoor dat jij met agrarisch werk aan de slag kunt in bijvoorbeeld de groente- en fruitteelt of de veehouderij. Voor een niet-agrarische baan hebben wij onder meer uitzendwerk in de transportsector en de bouw.

Om direct op de hoogte te worden gehouden wanneer we nieuwe vacatures voor de regio Nieuwegein binnenkrijgen, kun je je het beste aanmelden voor het vacature-alert.

Met goede arbeidsvoorwaarden werken in Nieuwegein

Werken via AB betekent een afwisselende baan in een regio waar veel bedrijven zijn gevestigd. Vind je via ons uitzendbureau een nieuwe baan die geschikt is voor jou, dan horen daar uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Veel van onze vacatures uit Nieuwegein bieden bovendien goede doorgroeimogelijkheden en gelegenheid tot het volgen van cursussen of aanvullende scholing.

AB, hét uitzendbureau voor vacatures in Nieuwegein

Wil je werken in Nieuwegein en zoek je een betrokken uitzendbureau in Nieuwegein om je daarbij te helpen? Het team van AB Midden Nederland staat voor je klaar. Je kunt ook direct bij onze vacatures kijken voor een voor jou passende vacature in Nieuwegein.