sector-detail-image

Detachering

Personeel detacheren

Bij behoefte aan een vaste medewerker zonder deze zelf in dienst te nemen kun je terecht bij onze detacheringsservice. Het in dienst nemen van een nieuwe medewerker kost veel tijd en geld. We begrijpen bij AB Midden Nederland dat dit niet altijd een mogelijkheid is. Terwijl jij de focus op je bedrijf houdt, zorgen wij voor een vakkundige arbeidskracht door middel van detachering. Wij zijn verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces, de administratie en het werknemersrisico.

Detacheren met STAP

Naast het detacheren van onze mensen die wij in vaste dienst hebben, bemiddelt AB Midden Nederland als detacheringsbureau via STAP. Dat staat voor Stichting Agrarische Projecten. Met STAP werken leerlingen van een AOC of ROC maximaal vier dagen bij een erkend leerbedrijf. De overige dag gaan ze naar school. Met een detacheringsovereenkomst draait een leerling één of meerdere dagen in jouw bedrijf mee om werkzaamheden uit te voeren. Die werkdagen komen we gezamenlijk overeen. De student leert bij jou de benodigde praktijkvaardigheden. Wij begeleiden de leerling en jou hierbij. Deze leerlingen zijn bij ons in dienst en zijn verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Het doel is om leerlingen aan ons te binden als vaste bedrijfsverzorgers. De kans om hun vaardigheden als bedrijfsverzorger te ontwikkelen krijgen ze bij jullie.

 

Gunstig detacheren

Het voordeel aan het detacheren via STAP is het ontbreken van een winstoogmerk. De tarieven zijn erg gunstig. Het uurtarief is BTW-vrij. In dat tarief zitten premies, vakantiegeld, verzekeringen en werkgeverslasten verwerkt. De overeenkomst wordt opgesteld tussen AB Midden Nederland, jouw bedrijf en de leerling. Zo maken we duidelijke afspraken (zoals looptijd, werkdagen etc.) en zorgen we voor succesvolle detachering van de leerling bij jouw bedrijf.

Extra info over detacheren en STAP

Interesse in het detacheren van onze vakkundige arbeidskrachten of het STAP-programma? Voor meer informatie over een van deze onderwerpen kun je contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact