sector-detail-image

Flexwerkers

Voor snelle en complete bezetting

Soms wil of kan je als ondernemer niet altijd zelf een nieuwe werknemer in dienst nemen. Er ligt een te grote hoeveelheid aan taken op je bord, of de personeelsbezetting verandert enorm snel. Seizoenspieken zijn extremer en drukker dan gedacht of andere onvoorziene omstandigheden spelen een rol. Allemaal redenen om flexwerkers in te zetten. AB Midden Nederland biedt verschillende flexibele diensten die je kan gebruiken. We zorgen samen dat jouw bedrijf de juiste flexkracht krijgt.

Onze vakkrachten zijn inzetbaar
in de volgende sectoren

Onze flexwerkers

Waar je als ondernemer ook naar zoekt, wij hebben het juiste type flexwerker beschikbaar. Voor ziektevervanging ben je met ons lidmaatschap altijd verzekerd van de continuïteit van je bedrijf. Voor korte én voor langere tijd. Zoek je vaste werknemers die bij ons in dienst zijn? Dan is ons detacheringsbureau een optie. Met ons wervings- en selectieproces zoeken we een geschikte werknemer. Die kan jij vervolgens in dienst nemen! Is flexibiliteit wat je nodig hebt? Daarvoor bieden we uitzendkrachten uit zowel het binnen- als buitenland.

 

Kwaliteit en vakmanschap

Ongeacht de vijver waar je uit vist: we gaan samen in gesprek over de medewerker en waar deze aan moet voldoen. Onze mensen in vaste dienst zijn allemaal geschoold en bekwaam in hun vakgebied. Ze hebben de capaciteiten om in jouw bedrijf verschil te maken en waardevol te zijn. Hoe we daarvoor zorgen? Elk jaar ontvangen zij de benodigde bijscholing. Per opdrachtgever kijken we of ze geschikt zijn of nog een cursus of certificaat moeten halen. Zo kunnen ze moeiteloos bij jouw bedrijf aan de slag.

Uitzenden

Over de voordelen van uitzendkrachten heb je misschien twijfels. Die nemen wij weg. Uitzendkrachten uit binnen- en buitenland zijn bereid hard te werken en stellen zich vaak buigzaam op. Wij zoeken geschikte uitzendkrachten en geven ze de benodigde ondersteuning. Zo kan elke medewerker in de eigen taal met ons communiceren. Met de juiste begeleiding kunnen zij zich onderscheiden in het werk dat ze leveren.

Extra informatie over flexwerkers

Het kan zijn dat je meer informatie wilt over flexwerken in het algemeen of over de flexwerkers in ons bestand. Kijk eens op de pagina’s van de services die we bieden. Daar staat per service gedetailleerde informatie. Heb je vragen of wil je graag van flexwerkers gebruik maken? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact