sector-detail-image

Uitzenden

Uitzendkrachten met flexibiliteit

Het uitzendbureau van AB Midden Nederland heeft uitzendkrachten beschikbaar die uitkomst bieden wanneer je meer (tijdelijk) personeel nodig hebt. Toegenomen drukte in het magazijn of een piek in het maaiseizoen? Door onze brede pool aan binnen- en buitenlandse arbeiders kunnen we snel schakelen en een flexibele oplossing bieden. Wij zorgen voor de juiste uitzendkracht voor de werkzaamheden bij jouw bedrijf.

De uitzendkracht die past bij jou

We kijken naar de personeelsbehoefte die je verlangt en naar wat voor bedrijf je hebt. Omdat we een grote pool met uitzendkrachten hebben zijn er altijd mensen beschikbaar voor uiteenlopende werkzaamheden. We kijken welke vakmensen het beste aansluiten bij jouw behoeften en wensen. Wij zorgen voor een geschikte uitzendkrachten met de flexibiliteit waar jij om vraagt. Zo selecteren we de beste match en bieden deze op het juiste moment aan. De administratie nemen wij voor onze rekening zodat jij de focus op je bedrijf houdt.

 

De potentie van buitenlandse werknemers

AB Midden Nederland specialiseert zich ook in het uitzenden van buitenlandse medewerkers. Dit zijn veelal mensen die graag willen werken en flexibel zijn qua werkdagen. Ze werken graag in ploegendiensten en vinden het geen probleem overuren te draaien.

Als uitzendkracht werken ze bijvoorbeeld om zichzelf en hun gezin in het thuisland te onderhouden. Wij verzorgen de werving en selectie van onze buitenlandse uitzendkrachten via onze Europese afdeling ‘Werving & Selectie’. Onze bemiddelingskantoren bespreken met de werknemers de arbeidsvoorwaarden en de gewenste vaardigheden. Daardoor beschikken we over buitenlandse vakmensen die beschikken over de juiste kwaliteiten voor jouw bedrijf.

Extra info over uitzenden

Wij geven je meer informatie over ons uitzendbureau of een persoonlijk advies voor de zoektocht naar de juiste uitzendkracht. Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact
download-image

Download ons gratis magazine

een blik op AB