sector-detail-image

Boer

Jij bent een vakman in de veeteelt of de landbouw. Bezig met het verbouwen van gewassen en het verzorgen van koeien, varkens, pluimvee en andere dieren. Door het jaar heen werk je bij verschillende agrarische bedrijven. Jij bent dé boer die betrokken en bevlogen te werk gaat bij agrarische ondernemers. Of ze nou ziek zijn óf ondersteuning nodig hebben in de dagelijkse werkzaamheden. Als boer sta je altijd paraat om agrarische ondernemers te helpen. En elke dag is anders! Word boer bij AB Midden Nederland.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 13 en 16 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Werken bij verschillende mooie agrarische bedrijven
  • Een bedrijfsauto

 

Bezige boeren

De werkzaamheden die je uitvoert verschillen per bedrijf. In het algemeen ben je verantwoordelijk voor (of ondersteun je bij) het verzorgen en voeden van dieren. Je helpt met melksessies en met klauwbekapping. En ook met het ophokken van dieren en het (ver)plaatsen van hekken. Alles rondom de dierverzorging is jouw taak. Bij bedrijven in de akkerbouw ben je meer op het land te vinden voor zaaien, oogsten en onderhoud van gewassen. Op de boerderij doe je transportwerkzaamheden, logistiek en opruimen. Je werkt in de volgende sectoren:

  • Vleesvee
  • Pluimveesector
  • Melkveehouders
  • Varkenshouderij
  • Akkerbouw

 

Ervaren en nieuwe boeren

De passie voor het agrarische bedrijf heb jij altijd in je gehad. De verschillende werktijden deren jou niet. En het fysieke werk waarbij je de handen vuil maakt? Daar haal jij waardering en plezier uit. Jij weet hoe agrarische ondernemingen werken en maakt daar graag deel van uit. Zonder ervaring of opleiding helpen wij je aan een baan. Zo word je een breed inzetbare boer en bedrijfsverzorger.

Als je een trekker rijbewijs hebt kan je trouwens ook met trekkers rijden bij agrarische ondernemers. Dat geeft je een voordeel bij veel vacatures. Heb je ervaring in de agrarische sector? Dan zoeken we meteen een passende opdrachtgever die jouw vakmanschap en gevoel voor agrarisch enorm kan waarderen.

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski