sector-detail-image
Home
Sectoren
CNC draaier

CNC draaier

Het is bijna kunst te noemen. Van een grof stuk materiaal iets van hoge kwaliteit maken. Als CNC Draaier gebruik je een stalen draaibank om metalen en kunststof te bewerken. Vorm het ruwe materiaal om tot een prachtig eindresultaat. Stalen buizen en frames voor in auto’s. Zonder jou kunnen deze auto’s nooit in elkaar gezet worden. Met je trouwe draaibank aan je zijde pak je alle opdrachten op. Of dat nou auto’s, bouwmaterialen of machineonderdelen zijn. Wil jij helemaal één worden met jouw machine? Streef naar de hoogste kwaliteit als CNC Draaier. En solliciteer op een vacature!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 18 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Leren omgaan met verschillende machines

 

CNC, wat doe je ermee?

CNC betekent dat het werken met de draaibank computergestuurd is. Met verschillende soorten draaibanken vervorm en bewerk je metaal en kunststof. Hoe je weet wat je moet doen? Aan de hand van technische tekeningen. Je voert de afmetingen en juiste instellingen in op de computer. Ook voer je bijvoorbeeld de draaisnelheid- en richting in. En soms moet je de gereedschappen vervangen. Voor een optimale kwaliteit. Je bespreekt de producten met je collega’s en met de klant. Zo nodig kan je nog verbeteringen aanbrengen. Jouw taken in een notendop zijn:

  • Draaibank instellen via de computer
  • Gereedschap vervangen
  • Materiaal omvormen, slijpen en vijlen
  • Kwaliteit controleren

 

Vind jouw draai

Als CNC Draaier werk je met collega’s, maar wel zelfstandig. Iedereen heeft namelijk zijn eigen draaibank. Een technische opleiding is nodig voor het uitvoeren van de werkzaamheden. En je moet veilig kunnen werken! Zo draag je altijd een veiligheidsbril tegen rondvliegend staal. Jij hebt oog voor kwaliteit. Je levert namelijk de producten af aan klanten met hoge verwachtingen. Daarom ben je gebrand om dat stuk staal nog iets gladder en mooi glimmend te maken. Heel precies te werken en problemen op te lossen.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski