sector-detail-image
Home
Sectoren
Metselaar

Metselaar

Een ambachtsman, gespecialiseerd in het metselen van muren. Bij de bouw of verbouwing van een huis komt er vrijwel altijd metselwerk aan te pas. Dat is een echt ambacht omdat kwalitatief hoogwaardig metselwerk om vakmanschap vraagt. Steen voor steen bijdragen aan een mooi bouwwerk. Elke steen brengt je dichter bij een bewoonbaar eindresultaat voor een blij mens of gezin. Als zelfstandig metselaar of in een metselploeg werken aan (nieuw)bouwprojecten, daarvoor kunnen we jou bellen. Jij staat klaar met je gereedschap in de hand.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 16 en 20,68 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract
  • Toewerken naar resultaat tijdens je werkzaamheden
  • Mogelijkheid om BBL-opleiding te volgen, waarbij je veel werkt in de praktijk

 

Meer dan alleen metselen

Metselaars metselen voornamelijk muren in kantoren, huizen en andere gebouwen. Hierbij metsel je muren van verschillende soorten bakstenen. Je werkt van beneden naar boven volgens een bouwtekening. Je kan heel precies werken voor schoon metselwerk. Daarbij is afwerking en netheid belangrijk. Bij ‘vuil’ metselwerk komt later nog een laag over de muur. Dan is jouw afwerking minder belangrijk. Jouw werkzaamheden zorgen dat een gebouw stevig en veilig staat. En dat er verder gebouwd kan worden op en rondom de muren. Dit zijn je kerntaken als metselaar:

  • Metselwerk
  • Specie maken
  • Metselverband aanhouden
  • Afstrijken en afwerken metselwerk

 

Mee met meesterlijke metselaars

Ervaring bij metselwerk is belangrijk voor onze opdrachtgevers. Daarom hebben ervaringsdeskundigen een streepje voor. Wil je leren metselen? Volg een BBL-opleiding!

AB Midden Nederland helpt je dan aan een mooie werkplek. Je werkt dan mee bij metselaars die je de fijne kneepjes van het vak leren. Je wordt dan keigoed, zodat je later ook individueel kan werken. Eén of twee dagen ga je naar school. Je draagt je steen(tje) bij aan projecten en leeft toe naar het opleveren van iets dat jij gemaakt hebt. Je streeft naar tevredenheid van de klant en werkt daarom zo accuraat mogelijk.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski