sector-detail-image

Monteur

Voor het inpakken van vruchtensappen in een fabriek zijn machines nodig. Een van deze machines plaatst de plastic draaidop op het pak appelsap. Maar plots kan de machine de draaibeweging niet meer maken. Jij wordt als monteur opgeroepen om het probleem op te sporen. En op te lossen. Hoe? Met jouw technisch inzicht fiks je het in een handomdraai. Jij kent ieder tandwieltje en vindt het fantastisch hoe apparaten werken. Daarom zorg jij dat ze werken!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een brutoloon tussen 16 en 19 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Werk als monteur in elektra, met machines, bij storingen, in de assemblage en meer
  • Toeslagen voor ploegendienst, avonduren en oproepdiensten

 

Reparatie, bouw en onderhoud

Zijn er problemen met machines ergens in een bedrijf? Dan bellen ze jou. Je grootste verantwoordelijkheid is het onderhouden van technische installaties. Denk hierbij aan machines voor productie. Of auto’s en elektrische apparaten. Dat onderhoud zorgt namelijk dat alles op rolletjes loopt. Als iets beter kan in een machine, dan doe je dat uit voorzorg. En storingen? Die ben jij altijd snel op het spoor. Jouw takenpakket is uitgebreid, want je bent bezig met:

  • Controleren op storingen
  • Plan maken om de storing te verhelpen
  • Kapotte onderdelen vervangen óf repareren
  • Machines onderhouden
  • Machines ombouwen voor andere taken

 

Vakkundige monteurs

Voor het werk als monteur heb je bij voorkeur een technische opleiding. We kijken ook naar je ervaring en achtergrond. Je technisch inzicht en je liefde voor techniek staan voorop. Kan je ook prima zelfstandig werken en los je graag puzzels en problemen op? Dan is er zeker een geschikte opdrachtgever voor jou! Heb je brede kennis van machines? Kom werken als allround monteur. Ben je liever bezig met landbouwmachines of vervoersmiddelen? Dan ga je misschien wel bij een bedrijf met mobiele voertuigen of een agrarisch bedrijf aan de slag. Bij sommige opdrachtgevers kan je op de werkvloer kennis opdoen van ervaren monteurs. Bij AB Midden Nederland bieden we ook technische opleidingen en cursussen aan. Omdat we jou het liefst zien groeien in je vak.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski