=

Bedrijfsverzorging

Vakkundige bedrijfsverzorgers

Je komt in een situatie terecht waarin je niet meer in staat bent om zelf een (geheel) bedrijf te runnen. Dat kan iedere ondernemer overkomen. Of het nu komt door plotselinge ziekte of omdat je tijdens een seizoenspiek een paar extra handen nodig hebt; het is een rustgevende gedachte dat AB Midden Nederland voor je klaar staat. Want de continuïteit van jouw bedrijf is een van de meest belangrijke dingen die er is.

Het is niet altijd even makkelijk om goede bedrijfsverzorging te regelen. Wanneer je een bedrijfsverzorger nodig hebt dan wil je graag iemand die jou en je bedrijf begrijpt en zich in jouw schoenen kan verplaatsen. Hoe zorg je ervoor dat je een bedrijfsverzorger vindt die niet alleen vakkundig en ervaren is, maar ook nog eens een goede match is met jouw bedrijf?

Bedrijfsverzorging door AB Midden Nederland

Met bedrijfsverzorging via AB Midden Nederland ben je verzekerd van vakkundige bedrijfsverzorgers die de werkzaamheden binnen je bedrijf (deels) overnemen. Bent je lid van AB Midden Nederland? Dan kun je te allen tijde een beroep doen op onze bedrijfsverzorging. Van oudsher zijn we gespecialiseerd in agrarische bedrijfsverzorging, maar ook bieden we bedrijfsverzorging voor vele andere sectoren aan. Zo zijn we actief in de volgende sectoren:
  1. Agrarisch
  2. Groenvoorziening
  3. Bouw & Infra
  4. Transport
  5. Logistiek

Een gerust gevoel dankzij ervaren bedrijfsverzorgers

Bedrijfsverzorging van AB Midden Nederland betekent dat je een beroep kunt doen op één van onze ervaren bedrijfsverzorgers. Onze bedrijfsverzorgers zijn in vaste dienst bij AB en worden bij verschillende opdrachtgevers ingezet. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakspecialisten die door hun ervaring snel en flexibel kunnen worden ingezet. Jaarlijks worden de bedrijfsverzorgers bijgeschoold, waardoor hun kennis en ervaring altijd helemaal up-to-date is.

Meer informatie over bedrijfsverzorging?

Wil je meer weten over bedrijfsverzorging van AB Midden Nederland? Of wil je gebruik maken van onze agrarische bedrijfsverzorging? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.