sector-detail-image
Home
Sectoren
Fruitteelt

Functies in
de Fruitteelt

Aardbeien, kersen, bessen, appels en peren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we telen het in Nederland. Door jouw werk in de fruitteeltsector liggen de schappen vol fruit én draag je bij aan een gezonde maatschappij. Druk je stempel in deze kleurrijke sector, terwijl je leert over kwalitatief hoogwaardig fruit telen. We hebben bij AB Midden Nederland passende vacatures voor jou!

Functies in de
Fruitteelt sector

Uitgelichte Fruitteelt vacatures

Fruitteelt
Winkelmedewerker

Niet gevonden wat je zocht?

Geef aan wat je wensen zijn, dan kijken we
samen wat bij je past!

Hoe is het om te werken in de Fruitteelt sector?

Het verbouwen en controleren van fruitsoorten is noodzakelijk voor het slagen van de oogst. Want je wilt niet dat er een rotte appel bij mensen in de fruitschaal of koelkast belandt. Het is jouw doel dat mensen genieten van fruit. Fruit dat door jou met uiterste zorg is behandeld.

De fruitteelt is heel divers. Je kunt werken in de buitenlucht of binnen in een kas. Bij sommige bedrijven verbouwen ze zelfs meerdere soorten fruit. Andere bedrijven focussen zich op één fruitsoort. Op bessen bijvoorbeeld. Om welk soort fruit het ook gaat, jij gaat altijd voor de beste kwaliteit. Welke vacatures wij open hebben staan in de fruitteelt?

 

Fruitteelt vacatures: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

Het is ons streven dat jij je top voelt bij je nieuwe baan. Al vanaf de eerste dag. Zodat jij optimaal je werk kunt doen. Dat maakt jou en de opdrachtgever blij. Samen bekijken we je wensen en eisen. Maak je geen zorgen over de match met de opdrachtgever. Bij AB Midden Nederland zorgen we ervoor dat die perfect is. Daarnaast krijg je bij ons een eerlijk salaris, volgens de CAO. En je werkt in een team met een gezellige sfeer.

Heb je persoonlijke vragen? Of wil je meer leren over fruitteelt? Wij denken met je mee en bieden ruimte voor scholing. Kies bijvoorbeeld de opleiding fruitteelt waarbij je 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat. Of doe de cursus ‘hoogwerker’. Dan kan je deze machine gebruiken tijdens je werk. Bekijk het op de opleidingspagina. Zo zorgen we voor onze werknemers. Nu én in de toekomst.

 

Solliciteer op deze sector

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Fruitteelt sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?