=

Op zoek naar jouw nieuwe vakantiebaan?

Zoek jij een leuk baantje voor in de vakantie? Wij hebben verschillende leuke vacatures voor vakantiewerk. Meld je nu aan voor onze jobalert voor vakantiewerk. Veel bedrijven zijn op zoek naar vakantiekrachten. In veel verschillende regio's hebben wij leuke vacatures voor vakantiewerk.

Vakantiewerk heb je zo gevonden via AB Midden Nederland

Geld verdienen in je vakantie? Vind de ideale vakantiebaan via AB Midden Nederland. Je kunt op een gemakkelijke manier wat geld bij verdienen. Schrijf je in via onze jobalert om alle vakantiebaantjes in je mailbox te krijgen. 

Vakantiebanen bij AB Midden Nederland

Meer doen dan alleen maar Netflixen en chillen met je vrienden in de vakantie? Maar juist wat geld verdienen om op vakantie te gaan of nieuwe spullen te kopen voor je favoriete hobby? Creër dan met ons een win-win-situatie. Jij gaat lekker voor ons aan de slag, ontmoet nieuwe mensen en je verdient ook nog!

Jouw vakantiewerk vind je op onze website.

Hieronder is een totaaloverzicht van allevakantiebaantjes in de regio Midden Nederland. Je kunt aan de slag in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld lekker buiten werken in de agrarische sector, op de boerderij of juist in het groen bij een hovenier. Ook hebben we vakantiebanen in de logistieke- en productiesector. Of juist aan de slag in de food. Kortom, volop keuze voor jouw ideale vakantiewerk!

Trekt één van de vakantiebaantjes jouw aandacht? Solliciteer dan gelijk. Je kunt natuurlijk ook even bellen met één van onze recuiters.