=

Werken in Food & Productie

Ben je op zoek naar een leuke baan waar je zo in kunt stappen - ongeacht je opleidingsniveau of achtergrond? Dan is werken in de sector food & productie wellicht iets voor jou. Ontdek welke food & productie vacatures we voor jou beschikbaar hebben. We helpen je graag met het vinden van een job die helemaal bij je past.

Food & productie medewerkers gezocht

Werken in de food & productie sector betekent dat je veel kanten op kunt. Wij hebben verschillende soorten vacatures beschikbaar en zijn altijd op zoek naar aanpakkers die liever vandaag dan morgen een nieuwe uitdaging aan gaan. Aan wat voor soort functies kun je hierbij denken? Bijvoorbeeld:

  • Orderpickers
  • Heftruckchauffeurs
  • Verpakkers
  • Productiemedewerkers
  • Operators

Er zijn ontzettend veel verschillende plekken waar jij aan het werk kunt. Een voordeel is dat deze plekken veel gelijkenissen tonen en je nieuw werk dus snel kunt oppikken. Wanneer je op één plek veel ervaring hebt opgedaan, kun je deze ervaring gemakkelijk omzetten naar een andere plek met een soortgelijke functie.

De juiste medewerker op de juiste plek

Een voordeel voor het werken bij AB Midden Nederland is dat wij jou zo goed mogelijk begeleiden. We kijken altijd naar jou als persoon en streven ernaar om jou te matchen met een baan die bij je past. Daarnaast bieden we je op alle mogelijkheden manieren steun bij en zijn er volop kansen tot aanvullende scholing.

Vacatures food & productie in Midden Nederland

Ben jij geïnteresseerd om via AB Midden Nederland te gaan werken in de food sector? In ons aanbod van vacatures staan allerlei verschillende food & productie vacatures in één overzicht. Neem dus snel een kijkje!

 

Liever open solliciteren?

Of je nu je huidige baan beu bent, schoolverlater bent of gewoon graag de handen uit de mouwen wilt steken; in de sector food & productie is altijd vraag naar gemotiveerde mensen die van aanpakken weten.
Bekijk alle vacatures

Contactformulier

 
 
Bekijk ons privacystatement