sector-detail-image
Home
Ik zoek werknemers
Ziektevervanging

Ziektevervanging

Voor continuïteit in je bedrijf

Het scenario dat je ziek wordt of zich een ongeval voordoet: je staat er niet vaak bij stil. De realiteit is dat het regelmatig voorkomt. Je bedrijf is natuurlijk je inkomen. Daarom is het draaiende houden van jouw bedrijf essentieel voor dit inkomen. Daarom biedt AB Midden Nederland zekerheid voor jou en je bedrijf.

Verzeker het doorgaan van je bedrijfsactiviteiten

Door een lidmaatschap af te sluiten bij onze coöperatie ben je verzekerd van gekwalificeerde bedrijfsverzorgers. Samen zorgen we voor een geschikte vakkracht voor jouw bedrijf. Of je medewerkers (of jijzelf) nou één week ziek zijn, of langer niet kunnen werken. Zo kun jij zorgeloos herstellen en staan je geen onaangename verrassingen te wachten. Bij AB Midden Nederland werken we met een vast bestand aan bedrijfsverzorgers die vaak al langer in dienst zijn. Onze vakmensen nemen de dagtaken, standaard werkzaamheden en specialistische werkzaamheden voor hun rekening. We kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en bepalen samen welke bedrijfsverzorger geschikt is.

 

Ontzorgen is onze zorg

De bedrijfsverzorgers die we inzetten staan bij ons onder contract. Dat betekent dat jij verder geen werk hebt aan personeelsadministratie of verantwoordelijk bent voor het salaris van de persoon in kwestie. Zij ontvangen van ons een salaris op basis van het CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten. Verder bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een bedrijfsauto, werkkleding of persoonlijke beschermingsmiddelen. Alles wat de bedrijfsverzorger nodig heeft om snel aan de slag te kunnen en jou te helpen waar nodig. Met elkaar, voor elkaar.

Extra info over ziektevervanging

Ben je tijdelijk uit de running en wil je ziektevervanging? Of heb je behoefte naar meer informatie? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact