=

Werken in de Agrarische sector

Ben je op zoek naar een leuke baan in de agrarische sector? Houd je van afwisselend en uitdagend werk? Dan hebben we een aantal diverse vacatures voor jou. Ontdek welke agrarische vacatures er op dit moment open staan. We staan voor je klaar om de ideale match te maken tussen jou en je nieuwe baan.
Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe job je op het lijf geschreven is? Je wilt graag dat een baan inhoudelijk aansluit op jouw vaardigheden en ervaring, maar een fijne werkomgeving met leuke collega's is minstens zo belangrijk. Wij beseffen dat maar al te goed. En daarom is het onze missie om jou te helpen aan je ideale baan. Dat is waar wij als AB Midden Nederland met ons gehele team voor staan.
Bekijk alle vacatures
 

Aanpakkers gezocht voor agrarische vacatures

De agrarische sector is breed en biedt veel mogelijkheden. Zo zijn we bijvoorbeeld altijd op zoek naar aanpakkers om vacatures in te vullen in de:

  • Fruitteelt
  • Melkveehouderij
  • Tuinbouw
  • Pluimveesector
  • Vleessector
En ook binnen al deze verschillende sectoren zijn de mogelijkheden enorm. Van koeien melken tot logistieke werkzaamheden. Van staltechniek tot transportwerk. Kortom: de agrarische sector is divers en biedt veel verschillende mogelijkheden.

De juiste agrarische aanpakker op de juiste plek

Wil je graag werken in de agrarische sector, maar weet je niet precies welke functie het best bij jou past? Dan helpt AB je graag verder. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat jouw mogelijkheden zijn en welke vacature in de agrarische sector het beste bij jouw wensen en kwaliteiten aansluit. Bij ons vind je agrarische vacatures van elk niveau. Onze opdrachtgevers zoeken échte aanpakkers en vinden je inzet en mentaliteit vaak belangrijker dan opleiding of ervaring.

Agrarische vacatures in Midden Nederland

Uitzendbureau AB Midden Nederland heeft verschillende agrarische vacatures beschikbaar in de regio Midden-Nederland. Denk aan vacatures in onder andere Utrecht, Hilversum, Dordrecht, Gorinchem, Culemborg, Nieuwegein en Amersfoort.Bekijk onze actuele vacatures in de agrarische sector en solliciteer direct!

Liever open solliciteren?