sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de tuinbouw?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de tuinbouw

Met elkaar, voor elkaar

Mensen met groene vingers maken het verschil in de tuinbouw. Zij zorgen voor dat beetje extra kwaliteit in Nederlandse gewassen, planten en bloemen. Als opdrachtgever wilt u dat uw personeel die binding heeft met de gewassen, met de leefbaarheid van de buitenwereld.

AB Midden Nederland zorgt voor medewerkers die zich interesseren voor wat groeit en bloeit. Die zich met passie inzetten voor uw bedrijf.

Waarom AB Midden Nederland?

Wij kunnen mensen uit de groensector, fruitteelt, agrarische sector en tuinbouw inzetten voor verschillende werkzaamheden. Daarom is er altijd wel personeel dat u uit de brand kan helpen. Als u aangeeft wat u zoekt, dan zorgt AB Midden Nederland voor een passende match, bijvoorbeeld met een teeltmedewerker.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze sectorspecialist

Heleen van den Berg

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden (certificaat voor heftruck, reachtruck of papieren voor een vrachtwagen), gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

Functies in
de tuinbouw

news-image

AB Midden Nederland is al die jaren een betrouwbare partner gebleken

Al veertig jaar is Sjon de Groot lid van AB Midden Nederland; meer dan twintig jaar maakt hij voor zijn familiebedrijf SdG Paprika’s in Harmelen gebruik van de diensten van de coöperatie. De EU-medewerkers uit Polen zijn inmiddels voor het grootste deel vertrouwde gezichten op de werkvloer.

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?