sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de agrarische sector?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de agrarische sector

Met elkaar, voor elkaar

Het is een onrustige en onzekere tijd in agrarisch Nederland, waarin u als agrarische organisatie wél zekerheid wilt hebben. AB Midden Nederland biedt die zekerheid in de vorm van uitzendkrachten en tijdelijk personeel. Maar wel mét hart voor het vak.

Het levensbelang van gedreven en betrokken mensen in deze sector bewijst zich telkens weer. Dat begrijpen wij, omdat het agrarische in ons bloed zit. Daarom zorgen we altijd voor bedrijfsverzorgers, flexwerkers, agrarische medewerkers, melkers en boeren die het verschil maken bij uw organisatie.

Waarom AB Midden Nederland?

Onze nuchtere en eerlijke mentaliteit ziet u terug in onze manier van werken. De arbeidsmarkt is overspannen, maar wij proberen altijd zo snel mogelijk kwalitatief goed personeel te leveren. Omdat wij vanuit onze roots agrarisch zijn, weten we hoe deze wereld werkt. Daarom bent u bij AB Midden Nederland aan het juiste adres voor medewerkers die u ontzorgen, dankzij hun pure passie voor het vak en hun bekwaamheid in de agrarische sector.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze sectorspecialist

Corné Verkerk

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden, gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

news-image

Melkveehouder Coen Overvest reageert op de stikstofmaatregelen

De stikstofmaatregelen houden agrarisch Nederland al maandenlang in de ban. Voor Blik op AB gingen we langs bij één van de leden van AB Midden Nederland om te vragen hoe boeren er inmiddels tegenaan kijken. Een interview met Coen Overvest, als vierde generatie boer op een hofstee aan de rand van Doorn.

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?