sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de technische sector?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de techniek

Met elkaar, voor elkaar

De behoefte aan gekwalificeerd en kundig personeel in de techniek is groot, terwijl de vijver waarin u vist niet héél vol zit. U bent dus vrij beperkt in het aantrekken van vakkrachten. De vraag blijft enkel toenemen vanwege de technologische vooruitgang.

AB Midden Nederland begrijpt de behoefte naar technisch geschoold personeel. Daarom houden wij ons portfolio met technische vakmensen up-to-date. Zo kunnen we helpen als u personeel nodig hebt voor een aantal maanden of een specifiek project.

Waarom AB Midden Nederland?

Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen de technieksector begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Of u nu zoekt naar TIG of MIG/MAG-lassers, monteurs, zandstralers, laseroperators of medewerkers aan de constructiebank. Wij beschikken over een uitgebreide pool van bekwame vakmensen die liever gisteren beginnen met werken dan vandaag.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Teunis Groen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Wilt u dat kandidaten een testdag komen draaien? Ook dat kan geregeld worden.

Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

news-image

‘AB Midden Nederland is voor ons een zeer belangrijke samenwerkingspartner’

EU-medewerkers van AB Midden Nederland zijn al vele jaren een onmisbaar onderdeel van het team van De Rooy-Transport in ’t Goy. Op allerlei plekken in het familiebedrijf zijn ze dag in, dag uit bezig om het logistieke proces achter en voor de schermen soepel te laten verlopen. Eigenaar Peter de Rooy voelt zich daarnaast thuis bij de aanpak en de werkwijze van AB Midden Nederland.

 

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?