sector-banner-image
Home
Over ons

Onze coöperatie –
Met elkaar,
voor elkaar

Wij zijn AB Midden Nederland, jouw betrokken en betrouwbare werkgever en partner. Onze wortels? Die brengen ons 60 jaar terug in de tijd, naar het ontzorgen van boerenbedrijven. Als coöperatie geloven wij in de kracht van het geheel. Want samen kom je verder dan alleen en iedereen is daarin even waardevol. Wij staan dan ook als één team voor samenwerking en de levering van kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Dat zie je aan onze vakmensen en de werkprestaties die we leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Met liefde voor de mens en het vak. Hoe zich dat vertaalt? In gelijkheid en diversiteit. Efficiënt en nuchter, met beide benen op de grond. Voor duurzame resultaten met het oog op de lange termijn. Dat is AB Midden Nederland. Met elkaar, voor elkaar.

Met elkaar,
voor elkaar
betekent

Werken

Jij bent waardevol. En jouw werk is waardevol. Daarom nemen we jouw wensen serieus en denken we met je mee. AB Midden Nederland zet jouw talent in en helpt je te groeien. Met een grote diversiteit aan functies in verschillende branches zit er zeker iets voor jou bij. Met onze wortels in de agrarische wereld houden we van aanpakken. Dat doen we met respect voor iedere baan, iedere medewerker en elke sector. Want alles draait bij ons om samenwerken: met onze klanten, uitzendkrachten, bedrijfsverzorgers, leden van de coöperatie én het kantoorpersoneel. Wat jij van ons mag verwachten? Goed werkgeverschap en een eerlijke baan bij een nuchter, prettig bedrijf. Geen loze beloftes. Want we begrijpen hoe belangrijk jouw baan voor je is, in welke rol je ook werkzaam bent. Voor opdrachtgevers houdt werken in dat ze een bedrijfsverzorger krijgen die precies wordt uitgekozen op de benodigde vaardigheden.

Organiseren

Groeien

Onze missie

We zijn dè coöperatie in personele dienstverlening waarbij leden, klanten en medewerkers zich thuis voelen door onze nuchtere aanpak en onze persoonlijke aandacht waarbij ontwikkeling en vakmanschap voorop staan.

Onze visie

Door de inzet van onze medewerkers in de reductieregeling waarborgen wij de continuïteit in de bedrijfsvoering van onze leden bij ziekte.

Door de inzet van onze medewerkers versterken we de continuïteit in de bedrijfsvoering van onze leden en onze klanten.

Wij zorgen dat onze mensen zich thuis voelen.

AB Midden Nederland is een aantrekkelijke werkgever door persoonlijke aandacht en doordat wij blijvend investeren in persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

AB Midden Nederland omarmt duurzaamheid binnen de bedrijfsvoering en draagt bij aan een gezond klimaat voor nu en in de toekomst.

Wij zijn een coöperatie die financiële stabiliteit altijd nastreeft om te kunnen investeren in mens en product met als uitgangspunt een optimale prijs en kwaliteitsverhouding

De kernwaarden van de coöperatie

Onze coöperatieve onderneming heeft vier gemeenschappelijke kernwaarden. Waarden die élke AB’er belangrijk vindt, ademt en uitdraagt. Het begint bij AB Midden Nederland met kwaliteit door vakmanschap. Onze mensen hebben verstand van zaken en willen graag hun vaardigheden verbeteren. Ze grijpen kansen aan. Kansen die wij ze bieden. Dat vertaalt zich naar een bonk energie, ondernemend vermogen en werklust. Zo ontstaat kwaliteit door onze intensieve samenwerking.

AB Midden Nederland is al 60 jaar een betrokken en betrouwbare werkgever en dienstverlener. Een coöperatieve onderneming die boeren helpt hun bedrijven draaiende te houden. Door bedrijfsverzorgers in te zetten die werkzaamheden overnemen wanneer dat nodig is. Wij staan voor gelijkwaardige en duurzame relaties, want die vinden we waardevol. We geloven in persoonlijke waardering én aandacht voor iedereen, in onze coöperatie vol diversiteit. Dat is te danken aan ons sociale en zorgdragende karakter. We staan als coöperatie dan ook voor de kracht van het geheel. Want samen bereik je meer dan alleen en iedereen is hierin even waardevol. Dat noemen wij ‘Met elkaar, voor elkaar’.

Hoe het allemaal begon

Het was 1963 toen zes melkveehouders uit Vijfheerenlanden, een regio in Zuid-Holland, onze coöperatie oprichtten. Hun doel? De activiteiten op de boerenbedrijven waarborgen. Vanaf de jaren ‘70 begon de coöperatie ook met personeelslevering aan bedrijven en leveranciers in de veeteeltsector.

 

Personeelsbemiddelaar AB Midden Nederland

In 1999 was de volgende belangrijke mijlpaal; sindsdien dragen we namelijk de naam AB Midden Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote coöperatieve personeelsbemiddelaar op de markt. Ondanks onze groei blijft een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers heel belangrijk. Het leveren van kwalitatief sterk personeel maakt dat veel opdrachtgevers hun tijdelijke werknemers en bedrijfsverzorgers afnemen bij AB Midden Nederland. We dragen zorg voor onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Op welke manier? Door het geven van persoonlijke aandacht en het werven en selecteren van vakmensen. Maar we regelen ook dat onze medewerkers scholing en cursussen kunnen volgen. In ieder geval doen we alles met elkaar, voor elkaar.

 

Meer informatie over lidmaatschap

Onze kernwaarden

corevalue-icon

Kwaliteit

Wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief

corevalue-icon

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk

corevalue-icon

Dienstverlenend

Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar

corevalue-icon

Sociaal

Bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis

Wij zijn werkzaam in veel
verschillende sectoren

Peter Könst
Edwin Franzen
Bart Wesselingh
Bart Oostveen
Martijn van Schaik
Sascha van Kampen
Eric Pouw
Henri Roest
Marc Booij
Mariola Witt
Eric de Groot
Jolanta Glaudemans
Gianina Ciulei
Remco van der Zwan
Trudy Bekkering
Hester Oostrom

Maak kennis
met het team

AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties van Midden en Zuid-West Nederland. Daar werken we hard voor. Deze toewijding en werklust zie je terug bij al onze mensen. Maak kennis met het team: wij stellen ons graag aan je voor!

Het laatste nieuws

post-image
Een dag vol plezier – Rally van The Mercy Ships Network
post-image
Vakantietijd – Vervanging voor medewerkers en BBL’ers
post-image
Terugblik op ledenbijeenkomst en personeelsvergadering
post-image
Virgin Nuts en AB Midden Nederland – Een recept voor succes
post-image
Wet Wtta – Toelatingsstelsel uitzendbureaus
post-image
Houd de wijziging regelgeving ten aanzien van ZZP in de gaten
post-image
Samen verantwoordelijk voor ontwikkeling
post-image
‘We zijn blij met onze trouwe klantenkring’

Onze locaties