=

Over AB Midden Nederland

Ben je op zoek naar werk in oa. de techniek, agrarische sector of groenvoorziening? Dan gaat er bij uitzendbureau AB Midden Nederland een wereld voor je open. Naast tijdelijk werk en seizoensklussen bieden we ook vaste banen aan waarbij je bij ons in dienst treedt. Tot slot hebben we regelmatig nieuwe interne vacatures bij AB Midden Nederland zelf. Of je nu vakkracht, specialist, zzp'er, flexkracht of professional bent; ontdek wat AB je kan bieden.
Bekijk alle vacatures

Coöperatieve onderneming

AB Midden Nederland is van oorsprong met name actief  in de agrarische sector. Maar ook in andere sectoren bleek er grote vraag naar onze coöperatieve aanpak die gebaseerd is op hechte samenwerking. Naast de agrarische sector zijn wij inmiddels goed vertegenwoordigd in de sectoren techniek, bouw & infra, logistiek & magazijn, groen en food & productie. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent dat je lid kunt worden van de coöperatie en kunt genieten van vele voordelen, zoals het verzekeren van bedrijfscontinuïteit. Daarnaast betekent het dat samenwerking in ons DNA zit. Of je nu werkzoekende of opdrachtgever bent, je merkt dit aan de manier waarop wij werken en de inzet die we tonen om je verder te helpen.

Onze kernwaarden zijn:

 • Kwaliteit: wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief
 • Betrouwbaarheid: betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk
 • Dienstverlenend: altijd bereikbaar en flexibel
 • Sociaal: bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis
 • Zoek je werk?

  Ben je op zoek naar afwisselend werk en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil je aan de slag bij een werkgever waar je helemaal op je plek bent? Dan helpen we je graag verder. Ontdek onze vacatures in de sectoren techniek, agrarisch, bouw & infra, logistiek & magazijn en food & productie en reageer op een vacature die bij je past. Wij doen er vervolgens alles aan om een ideale match te maken. Neem een kijkje in de vacatures binnen onze sectoren en vind jouw ideale baan:

  Bekijk alle vacatures

  Op zoek naar personeel?

  Nieuw personeel vinden en aannemen hoef je als werkgever niet alleen te doen. Wij staan klaar om de juiste man op de juiste plek te krijgen en helpen werkgevers van A tot Z in het gehele recruitment proces. Ontdek de verschillende mogelijkheden en bepaal wat het beste bij jouw bedrijf past. Een greep uit onze diensten:

  • Werving & selectie
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Bedrijfsverzorging

  Als dé flexpartner van Midden Nederland doen we er alles aan om onze dienstverlening op maat af te stemmen op iedere specifieke situatie.

  Bekijk onze diensten

  Meer informatie over AB Midden Nederland

  Meer weten over AB? Loop eens binnen bij één van onze vestigingen of stel je vraag via het contactformulier hieronder.

  Contactformulier

   
   
  Bekijk ons privacystatement