=

Werken in de Bouw

Heb jij gouden handen en een aanpakkersmentaliteit? Wil je graag werken in de bouw? Dan zoeken we jou! Ontdek welke vacatures in de bouw en infra we op dit moment beschikbaar hebben. We staan voor je klaar om de ideale match te maken tussen jou en je nieuwe baan.
Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe job je op het lijf geschreven is? Je wilt graag dat een baan inhoudelijk aansluit op jouw vaardigheden en ervaring, maar een fijne werkomgeving met leuke collega's is minstens zo belangrijk. Wij beseffen dat maar al te goed. En daarom is het onze missie om jou te helpen aan je ideale baan. Dat is waar wij als AB Midden Nederland met ons gehele team voor staan.
Bekijk alle vacatures
 

Vakmannen gezocht voor vacatures in bouw & infra

AB Midden Nederland heeft een ruim aanbod bouw vacatures voor échte vakmannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Timmermannen
  • Metselaars
  • Ijzervlechters
  • Tegelzetters
  • Grondwerkers

Maar ook betonchauffeurs, stukadoors, schilders en andere vakmannen zijn veelgevraagd. De benodigde PBM’s en/of geldig VCA-certificaat geven je een ruime voorsprong. Maar ook voor oa. productiemedewerkers voor betonelementen en opruimers komen regelmatig nieuwe vacatures voorbij.

De juiste bouw of infra vakman op de juiste plek

Werken in de bouw, constructie of infra biedt mogelijkheden voor jou als goede vakkracht. Wij vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen jou en de plek waar je komt te werken. Daarom gaan we altijd eerst samen in gesprek om te bepalen waar jij blij van wordt in je werk. Het is onze missie om de juiste vakman op de juiste plek te krijgen. Of dat nu in de bouw, constructie of infra is; wij doen er alles aan om de ideale match te maken.

Onze vacatures in bouw & infra: wat kun je verwachten?

Werken in de bouw is misschien wel het mooiste wat er is. Jouw handen creëren steeds weer iets nieuws en met jouw bijdrage zet je de mooiste resultaten neer. Dat vraagt voldoende vakkennis. Niet alleen van jou, maar ook van ons. AB Midden Nederland weet precies wat er komt kijken bij werken in de bouw. We spreken niet alleen jouw taal, maar ook die van onze klanten. Onze vacatures in bouw en infra sluiten daarom precies aan op de wensen van onze klanten, maar ook op jouw eigen wensen. Bovendien mag je rekenen op uitstekende begeleiding vanuit AB Midden Nederland, kennisuitwisseling met collega’s, een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en uitdagende klussen.

Vacatures bouw & infra in Midden Nederland

Vind jij het prettig om voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio te werken? Wil jij die juiste man op de juiste plek zijn? Ben je flexibel, breed inzetbaar en heb je ruime ervaring? Zoek dan snel in onze bouw vacatures naar de functie die perfect bij jou past. Bekijk onze actuele vacatures in de sectoren bouw & infra en solliciteer direct!

Liever open solliciteren?