=

Werken in de Logistiek

Wil jij graag aan de slag binnen de logistiek? Zoek je een vacature in de logistiek die helemaal bij jou past? Dan gaan wij graag voor je aan de slag om een functie te vinden die jou op het lijf geschreven is. Ontdek welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn en reageer op de vacature die bij je past.
Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe job je op het lijf geschreven is? Je wilt graag dat een baan inhoudelijk aansluit op jouw vaardigheden en ervaring, maar een fijne werkomgeving met leuke collega's is minstens zo belangrijk. Wij beseffen dat maar al te goed. En daarom is het onze missie om jou te helpen aan je ideale baan. Dat is waar wij als AB Midden Nederland met ons gehele team voor staan.
Bekijk alle vacatures
 

Aanpakkers gezocht voor vacatures logistiek & magazijn

Op onze website vind je een grote diversiteit aan vacatures in logistiek & magazijn. Of je nu weinig of veel ervaring hebt, er is voor iedereen een passende vacature te vinden. Denk hierbij aan:

  • Vrachtwagenchauffeurs
  • Heftruck- / Reachtruckchauffeurs
  • Magazijnmedewerkers
  • Logistieke medewerkers
  • Vakantiekrachten 
Ben je flexibel, sociaal en beschik je over een rijbewijs? Dan voldoe je aan een groot deel van de eisen om in de logistieke sector aan de slag te gaan. Als jij dé match bent voor één van onze logistieke vacatures, dan kun je een afwisselende baan in de logistieke sector verwachten.

De juiste logistieke doorzetter op de juiste plek

Werken in logistiek & magazijn biedt mogelijkheden voor jou als goede vakkracht. Wij vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen jou en de plek waar je komt te werken. Daarom gaan we altijd eerst samen in gesprek om te bepalen waar jij blij van wordt in je werk. Het is onze missie om de juiste vakman op de juiste plek te krijgen. Wij doen er alles aan om de ideale match te maken.

Logistieke vacatures in Midden Nederland

Uitzendbureau AB Midden Nederland heeft verschillende vacatures in de logistiek openstaan in de regio Midden-Nederland. Denk aan vacatures in onder andere Utrecht, Hilversum, Dordrecht, Gorinchem, Culemborg, Nieuwegein en Amersfoort. Bekijk onze actuele vacatures in de sector logistiek & magazijn en solliciteer direct.

Liever open solliciteren?