=

Werken in de Techniek

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de techniek? Wil je werk vinden in de techniek dat écht bij je past bij een opdrachtgever die helemaal met jou matcht? Dan helpen wij je graag verder. Ontdek welke technische vacatures er op dit moment open staan en ervaar samen met ons welke vacature een ervaren vakkracht als jij verdient.
Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe job je op het lijf geschreven is? Je wilt graag dat een baan inhoudelijk aansluit op jouw vaardigheden en ervaring, maar een fijne werkomgeving met leuke collega's is minstens zo belangrijk. Wij beseffen dat heel erg goed. Daarom is het onze missie om jou te helpen aan je ideale baan. Dat is waar wij als AB Midden Nederland met ons gehele team voor staan.
Bekijk alle vacatures
 

Vakkrachten gezocht voor technische vacatures

Als ervaren vakkracht in de techniek ben je natuurlijk op zoek naar een baan die past bij jouw wensen, eisen en opleiding. Je beschikt over de juiste certificaten en je weet dat een goede vakkracht goud waard is voor een werkgever. Dat weten wij ook. Daarom zijn we continu op zoek naar goed opgeleide:

  • Montagemedewerkers
  • Assemblagemedewerkers
  • Dieselmonteurs
  • Hydrauliek- & mechanische monteurs
  • Bankwerkers
  • Lassers

De juiste technische vakkracht op de juiste plek

Wij streven altijd naar de juiste vakkracht op de juiste plek. Dat betekent dat wij niet alleen maar zo snel mogelijk een vacature proberen te vullen, maar goed kijken naar jou en naar het bedrijf waar je eventueel komt te werken. Past dat niet bij elkaar? Dan zijn we daar eerlijk over en zoeken we naar een betere match. Want daar heb jij uiteindelijk het meeste aan. Niet voor niets werken veel technische vakkrachten al vele jaren via AB. Wij geloven in lange termijn relaties, persoonlijk contact en een nuchtere aanpak.

Technische vacatures in Midden Nederland

Uitzendbureau AB Midden Nederland heeft verschillende technische vacatures beschikbaar in de regio Midden-Nederland. Denk aan vacatures in onder andere Utrecht, Hilversum, Dordrecht, Gorinchem, Culemborg, Nieuwegein en Amersfoort. Wij bieden standaard goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor bijscholing en mogelijkheden om verder door te groeien. Bekijk onze actuele vacatures in de sector techniek en solliciteer direct!

Liever open solliciteren?