Het laatste nieuws

Zien we je op de Rundvee en Mechanisatie vakdagen?

Publicatiedatum: 19-10-2021
Op 23, 24 en 25 november, tussen 13:00-22:00, worden de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem gehouden. AB Midden Nederland is erbij! De relatiebeheerders van AB Midden Nederland zijn te vinden bij onze stand, B118, om je meer te vertellen over onze diensten.
Lees meer

Gemeente Molenlanden en marktpartijen maken afspraken over huisvesting arbeidsmigranten

Publicatiedatum: 02-09-2021
Op woensdag 1 september is de intentieverklaring ‘Huisvesting arbeidsmigranten in Molenlanden’ ondertekend door DB Work, United Homes, AB Midden Nederland, Homeflex, Covebo, Optima Uitzendburo en de gemeente Molenlanden. De partijen die deze overeenkomst ondertekenden hebben onder andere afgesproken om samen te zorgen dat arbeidsmigranten op een goede en veilige manier kunnen wonen en daarbij aandacht te hebben voor de omgeving.
Lees meer

De hulp die wij kregen is altijd goed bevallen.

Publicatiedatum: 17-08-2021
Na het overlijden van zijn vader Koos Plooij stond Johan Plooij uit Bleskensgraaf er alleen voor op de boerderij. Via de reductieregeling van AB Midden Nederland, hét vangnet voor boeren die (tijdelijk) hun werk niet meer uit kunnen voeren, krijgt hij de ruimte om zich voor te bereiden om zelfstandig het boerenbedrijf te runnen.
Lees meer

Meer nieuws