=

Het laatste nieuws

Kees Hoogland viert jubileum bij AB Midden Nederland

Publicatiedatum: 01-04-2022
Hij is één van de medewerkers die het langst werkt bij AB Midden Nederland: Kees Hoogland (64). In 1982 stapte hij voor de eerste keer binnen bij de coöperatie en in maart vierde hij dus het feit dat hij al veertig jaar in dienst is. Het plezier in zijn dagelijkse werkzaamheden is er niet minder om geworden: “Ik ben sinds kort een dag minder gaan werken, maar ik hoop tot mijn pensioen bij AB Midden Nederland te blijven.”
Lees meer

AB Midden Nederland, MBS Groep, Goed-Bouw en vele vrijwilligers creëren binnen vier dagen opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen

Publicatiedatum: 18-03-2022
Bij AB Midden Nederland zijn we vanzelfsprekend erg begaan met Oost-Europa. Samen met een aantal partners en vele vrijwilligers richtten we binnen vier dagen een kantoorgebouw in Vianen in als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen.
Lees meer

Wim Schipper neemt na zes jaar afscheid als directeur van AB Midden Nederland

Publicatiedatum: 08-03-2022
Wim Schipper trok enkele weken geleden voor de laatste keer de deur achter zich dicht. Na zes jaar directeur te zijn geweest van AB Midden Nederland gaat hij nu voor zichzelf beginnen én het wat rustiger aandoen. Een terugblik.
Lees meer

Meer nieuws