Het laatste nieuws

Elke dag zorgen dat de puzzel klopt

Publicatiedatum: 15-06-2021
Investeren in het leren kennen van je collega’s voor wie je de planning maakt; voor Kamila van der Kuijp en Marta Grzelka, planners bij AB Midden Nederland, is dat de belangrijkste pijler onder hun dagelijks werk. Want alleen met die kennis kunnen ze ervoor zorgen dat medewerkers bij een opdrachtgever terecht komen waar ze het beste tot hun recht komen én met plezier werken.
Lees meer

Erik Koemans volgde een opleiding om door te groeien naar werkvoorbereider

Publicatiedatum: 04-06-2021
Als de uitdaging er op je huidige werkplek niet meer is, biedt AB Midden Nederland volop mogelijkheden om te switchen en/of door te groeien. Erik Koemans (43) is daarvan een goed voorbeeld. Hij verruilde zijn baan als magazijnmedewerker voor een job als werkvoorbereider bij Logisticon Water Treatment in Groot-Ammers. AB Midden Nederland betaalde de opleiding die hiervoor nodig was.
Lees meer

In de praktijk leer je veel sneller!

Publicatiedatum: 01-06-2021
Werken en leren tegelijkertijd? Dat kan prima bij AB Midden Nederland. Mike Langerak is daarvan een goed voorbeeld. Als BBL-er is hij een graag geziene werkkracht op de boerderij van Huig en Hannie de With in Linschoten. Hij werkt daar samen met een andere jonge bedrijfsverzorger van AB Midden Nederland, Wilbert van Rossum.
Lees meer

Meer nieuws