Het laatste nieuws

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Publicatiedatum: 31-07-2019
Alweer veranderingen in het arbeidsrecht. Inderdaad, de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is onderweg, waardoor er per 1 januari 2020 het nodige zal veranderen. Voor u, voor ons en voor uw medewerkers. In deze brochure zetten wij de belangrijkste punten voor u op een rijtje. Heeft u als werkgever eigen medewerkers in dienst, met een vast contract, een tijdelijk contract of een oproepcontract of maakt u gebruik van onze medewerkers/uitzendkrachten?
Lees meer

Prachtige donaties vanuit AB Doet Goed!

Publicatiedatum: 09-07-2019
Ieder jaar stelt AB Doet Goed een bedrag van bijna € 10.000,- beschikbaar voor het goede doel. Vanuit het coöperatieve gedachtegoed is het omzien naar onze naasten een belangrijk speerpunt.
Lees meer

Jaarverslag 2018: Professionaliseren met behoud van onze cultuur

Publicatiedatum: 21-05-2019
“Het was een turbulent jaar, waarin we mee konden groeien met onze klanten”, stelt directeur Wim Schipper. “De stijgende vraag naar tijdelijke medewerkers werd vooral veroorzaakt doordat onze bestaande klanten zo succesvol zijn. Wij konden die vraag ondanks de krapte op de arbeidsmarkt toch goed invullen omdat we tijdig hebben geïnvesteerd in recruitment capaciteit en huisvesting voor onze arbeidsmigranten. Het aantal klanten nam licht toe. Door de nieuwe vestigingen in Ridderkerk en Veenendaal kunnen we onze klanten beter bedienen; terugkijkend kunnen we constateren dat die uitbreiding een goede stap is geweest.”
Lees meer