=

Onze mensen inzetten

Op zoek naar personeel? AB Midden Nederland biedt verschillende mogelijkheden om tijdelijk, vast of flexibel personeel in te zetten. Ontdek welke diensten het beste aansluiten voor iedere specifieke situatie.
Ben je op zoek naar een partner in flexibel werk? Dan is AB Midden Nederland er voor jou. Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor werkzoekenden én opdrachtgevers binnen de sectoren waar onze expertises en ons hart liggen. Als dé flexpartner van Midden Nederland is AB Midden Nederland een van de grootste personeelsorganisaties in o.a. de agrarische sector, groenvoorziening en techniek.
Neem contact met ons op

Certificeringen

 • ABU Keurmerk (Algemene Bond Uitzendondernemingen)
  Leden van de ABU maken onderscheid in de arbeidsmarkt. Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciële basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat zij periodiek worden gecontroleerd is kwaliteit continu gewaarborgd.

 • SNF (Stichting Normering Flexwonen)
  AB Midden Nederland voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten en is opgenomen in het Register Normering Flexwonen.

 • ISO 9001:2015 (via SGS)
  Dit is een norm, die beschrijft waar een organisatie minimaal aan zou moeten voldoen om het mogelijk te maken dat processen worden beheerst en producten systematisch worden verbeterd. Het doel is de organisatie te verbeteren door processen (nog) beter te beheersen en klanten tevreden te houden.

 • VCU (VG Checklist Uitzendorganisaties (via SGS)
  AB Midden Nederland is hiermee gemachtigd om medewerkers uit te zenden en de te detacheren in een risicovolle omgeving. Hiermee wordt voldaan aan de eis voor VCA-gecertificeerde bedrijven, welke alleen personeel in mogen huren bij VCU-gecertificeerde personeeldienstverleners. 

 • NEN 4400-1 (via Stichting Normering Arbeid)
  AB Midden Nederland mag het SNA-keurmerk voeren. Hiervoor moet worden voldaan aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400 norm). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.