Payrolling

Verlonen via een AB Payroll

Als ondernemer wil je je graag richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Doen waar je goed in bent. Goede kans dat het bijhouden van een personeelsadministratie daar niet onder valt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom biedt AB Midden Nederland de mogelijkheid om alle administratieve verplichtingen rondom het verlonen van personeel geheel uit handen nemen door middel van payrolling.

Bergen papier, loonbelastingen, ziektebegeleiding. Personeelsadministratie zorgt voor een hoop extra werk en zorgen die je kunt missen als kiespijn. Zou het niet fijn zijn om helemaal ontzorgd te worden op al die administratieve verplichtingen door een payroll bedrijf met kennis van zaken?

Payrolling via AB Midden Nederland

Met de payrolling dienst van AB Midden Nederland hou je zelf de controle over de werving en selectie, begeleiding en beoordeling van medewerkers. Het volledige administratieve proces rondom personeel wordt echter helemaal door ons overgenomen. Onze payroll dienstverlening varieert van het opstellen van het arbeidscontract tot en met de salarisadministratie en facturering. Daarnaast keert AB Payroll diensten vrije dagen en vakantiegeld uit aan werknemers, regelen we alle zaken rondom pensioen en - bij uitdiensttreding van werknemers - de aanmelding bij het UWV. Bovendien ligt het juridisch werkgeverschap volledig bij ons wanneer je payrolling via AB Midden Nederland laat lopen. Dat houdt in dat AB de alle arbeidsrechtelijke risico´s rondom jouw personeel draagt.

Voordelen van payrolling via AB

Een payroll constructie via AB Midden Nederland geeft een hoop rust. Jij kunt je daardoor volledig richten op dat waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf. Enkele voordelen van onze payroll dienst:
  • Geen werkgeversrisico’s
  • Kostenbesparing door onze zeer scherpe payrolling tarieven
  • Flexibele contracten gedurende de eerste 18 maanden
  • Werknemers verzekerd van correcte loonbetaling
  • Ziektebegeleiding in goede handen
Kortom: de payroll dienst van AB biedt de voordelen van eigen personeel in dienst nemen, zonder de administratieve rompslomp en bijkomende werkgevers- risico's.

Gunstige payrolling tarieven

Onze tarieven zijn transparant opgebouwd en zeer gunstig voor ondernemers. Zo weet je precies waar je geld aan uitgeeft. Met onze zeer scherpe payroll tarieven levert het je in de meeste gevallen ook nog eens een kostenbesparing op. Neem contact op met één van onze vestigingen voor de payroll tarieven.

Meer informatie over AB payrolling?

Enthousiast geworden over onze payroll dienst? Maak dan vandaag nog een afspraak. Meer informatie op het gebied van payrolling? Ook dan ben je van harte welkom. Loop eens binnen bij een van onze vestigingen of stel je vraag via het contactformulier.