Sectoren

Home
Sectoren
14 beschikbare banen

Inpakken, controleren en verpakken. Jouw werk met producten is onmisbaar voor onze (voedsel)industrie. Als productiemedewerker, machineoperator of medewerker technische dienst. Zorg jij dat er voldoende pepernoten zijn rond Sinterklaas? Of dat de deksels van appelmoes stevig op de potjes zitten?

11 beschikbare banen

Deze sector is één van de levensaders van Nederland. Niet alleen voor ons als consument. Ook voor vervoer naar het buitenland. Klopt het aantal producten? Gaan de juiste spullen naar de juiste bestemming? Naast de magazijn- en voorraadtaken liggen ook vacatures voor het daadwerkelijke transport.

11 beschikbare banen

Techniek houdt de processen in onze samenleving draaiende. Onderdelen van auto’s moeten in elkaar gezet worden. Machines in een fabriek moeten draaiende blijven. En een magazijndeur moet goed kunnen openen en sluiten. In alles zit wel wat techniek verwerkt.

4 beschikbare banen

Jij hebt interesse voor alles wat groeit en bloeit. Op het land of in de kassen. Jouw groene vingers en je voorkeur om buiten te werken maken jou dan ook ideaal om te werken in de tuinbouw. Waarom jouw talent zo belangrijk is? De tuinbouwsector voorziet het binnen- en buitenland van verschillende groenten, planten en bloemen.

4 beschikbare banen

In de bouw verzet je werk dat grote veranderingen brengt in hoe een stad of gebied eruitziet. Je werkt samen met je collega’s aan nieuwe bouwprojecten die bijdragen aan de veiligheid, leefbaarheid en bruikbaarheid van onze leefomgeving.

16 beschikbare banen

Boeren zijn onmisbaar voor Nederland. En voor de wereld. In deze tijd loopt de sector tegen enorme uitdagingen aan. Uitdagingen die een gevaar vormen voor de voedselvoorziening. En voor het bestaan van de agrarische sector. Daarom hebben we mensen als jij nodig.

1 beschikbare baan

Aardbeien, kersen, bessen, appels en peren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we telen het in Nederland. Door jouw werk in de fruitteeltsector liggen de schappen vol fruit én draag je bij aan een gezonde maatschappij.

9 beschikbare banen

In de groensector werk je vrijwel constant in de buitenlucht. De natuur. Deze leefomgeving groeit en bloeit, maar moet ook verzorgd worden. Zo kan iedereen om je heen van de omgeving blijven genieten.

2 beschikbare banen

Autowegen, bruggen, tunnels, maar bijvoorbeeld ook internet via glasvezel. Deze verbindingen zijn de levenslijn van veel processen in ons land. Als de infrastructuur niet functioneert, voelt iedereen dat.